Schermafbeelding 2019-09-04 om 17.07.40

SCHOONMAAKBEDRIJF WESTLAND

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Westland? Fris & Rein is een klantgericht, full service schoonmaakbedrijf met een vestigingskantoor in De Lier. Naast reguliere schoonmaak van bedrijfspanden en publieke ruimtes kunt u bij ons ook terecht voor specialistische schoonmaakdiensten zoals vloeronderhoud, het reinigen van raambekleding en graffitiverwijdering. Ook voor glasbewassing bent u bij ons aan het juiste adres!

BEDRIJVIGHEID WESTLAND

In het Westland is veel bedrijvigheid en hebben veel mensen een eigen bedrijf. Omdat wij begrijpen dat u druk bent met uw onderneming is het handig om voor een schoonmaakbedrijf te kiezen dat u ontzorgt en punctueel is. Daarom bent u bij Fris & Rein Westland aan het juiste adres!

VAN REGULIERE TOT SPECIALISTISCHE SCHOONMAAK

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Westland, gevelreiniging in Westland of glazenwasser in Westland? Ons schoonmaakbedrijf in Westland maakt gebruik van innovatieve werkwijzen en onderscheidt zich daarmee van andere schoonmaakbedrijven. Wij weten als geen ander wat echt schoon is. Ons schoonmaakbedrijf kan voor u naast een schoonmaakster in Westland ook zorgen voor gevelreiniging in Westland of een glazenwasser in Westland.

DE SCHOONSTE KEUZE

Onze specialisten zorgen voor de beste schoonmaak in Westland. Bent u overtuigd van onze kwaliteiten Neem dan vrijblijvend contact met ons of maak vandaag nog een afspraak via 0174 – 255 672.

Westland-300x225

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf Westland? Wij bieden onze schoonmaakdiensten aan in de gehele regio. Voor de specifieke plaatsen kunt u doorklikken naar de betreffende pagina:

SMART CLEANING & DESINFECTIE

Met behulp van onze Smart Cleaning methode wordt uw woon- of werkomgeving hygiënisch schoongemaakt en tevens gedesinfecteerd in 1 handeling. Dat is niet alleen efficiënt maar zorgt er ook voor dat de kans op besmettingen door virussen waaronder Corona wordt geminimaliseerd.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121