SCHONE WERKOMGEVING IN UW DISTRIBUTIECENTRUM

Fris & Rein is operationeel in vele branches, zo ook binnen de logistiek- en transportbranche. We denken we mee aan verdere verbetering en onderhoud van de werkomgeving. Het reinigen van een distributiecentrum of werkplaats wordt gedaan op de manier en tijden zoals u dat wilt.

Fris & Rein…

… kan flexibel op- en afschalen
... creëert een maatwerk voorstel op basis van uw eisen en wensen
… maakt duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden
… handelt naar de geldende voorschriften en procedures
… biedt een team met vaste gezichten aan
… beschikt over opgeleid personeel

picnic-1

PICNIC

Picnic is een online supermarkt en een sterk groeiend bedrijf. Fris & Rein biedt flexibiliteit van op- en afschalen wat voor Picnic een welkome dienstverlening is. Aan de hand van de bezetting schaalt Fris & Rein op en af. Met als resultaat een beheersbaar kostenmodel en een schoonmaakresultaat op de momenten wanneer het nodig is.

dfds-1

DFDS LOGISTICS

Het plannen van alle afvaarten van de DFDS Ferry’s vanuit Vlaardingen is logistiek complex en vindt plaats vanuit het kantoor in Vlaardingen. De werktijden zijn lang en de schoonmaak dient in de tussentijd plaats te vinden. Net als DFDS logistics plannen we de schoonmaak om de werktijden heen en zorgt Fris & Rein ervoor dat men dagelijks een schone werkplek heeft.

jansengroup

JANSEN GROUP

In een recycling omgeving waar veel fijnstof vrijkomt is het belangrijk dat de werkomgeving dagelijks wordt schoongemaakt. Dit verzorgt Fris & Rein voor Jansen op de locaties Dordrecht en Vlaardingen. Schoonmaak van de kantoren en de was- kleedruimtes en uiteraard veiligheid voorop.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121