distrubutiecentrum

SCHONE WERKOMGEVING IN UW DISTRIBUTIECENTRUM

Fris & Rein is operationeel in vele branches. Onze schoonmaakmedewerkers werken dag en nacht voor uiteenlopende bedrijven en opdrachten. We zorgen voor een vast team en vaste vervangers. Binnen de logistiek- en transportbranche denken we mee aan verdere verbetering en onderhoud van de werkomgeving. We kunnen flexibel op- en afschalen en kunnen daarom ook pieken opvangen. Uw distributiecentrum of werkplaats wordt gereinigd op de manier en tijden zoals u dat wilt. We maken duidelijke afspraken en creëren een schoonmaakplan op maat, speciaal afgestemd op uw wensen en eisen. Daarbij handelen we naar de geldende voorschriften en procedures. Onze medewerkers zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

picnic-1

PICNIC

Picnic is een online supermarkt en een sterk groeiend bedrijf. Onze flexibiliteit van op- en afschalen is voor Picnic een welkome dienstverlening gebleken. Als de bezetting hoog is schalen we op en op dagen waar het wat rustiger is schalen we af. Met als resultaat een beheersbaar kostenmodel en een schoonmaakresultaat op de momenten wanneer het nodig is.

dfds-1

DFDS LOGISTICS

Het plannen van alle afvaarten van de DFDS Ferry’s vanuit Vlaardingen is logistiek complex en vindt plaats vanuit het kantoor in Vlaardingen. De werktijden zijn lang en de schoonmaak dient in de tussentijd plaats te vinden. Net als DFDS logistics plannen we de schoonmaak om de werktijden heen en zorgen ervoor dat men dagelijks een schone werkplek heeft.

jansengroup

JANSEN GROUP

In een recycling omgeving waar veel fijnstof vrijkomt is het belangrijk dat de werkomgeving dagelijks wordt schoongemaakt. Dit verzorgen wij voor Jansen op de locaties Dordrecht en Vlaardingen. Schoonmaak van de kantoren en de was- kleedruimtes en uiteraard veiligheid voorop.

REFERENTIES

"We waren niet echt tevreden over de schoonmaak en zochten een partij die dit beter kon. Eén van de bewoners had goede ervaring met Fris & Rein Schoonmaakdiensten en zodoende zijn we 
na een offerte ronde over gegaan naar Fris & Rein. We werken nu circa een half jaar samen met Fris & Rein en zijn zeer tevreden"

RICHARD VAN DER LINDEN - voorzitter van VvE de Kolk (Potlood Rotterdam)

"Sinds 2009 werkt de VvE van Parkzicht, Plein 1940 te Vlaardingen samen met Fris en Rein. Het bestuur en ook de leden zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. De uitvoerende medewerkers zijn secuur, deskundig, vriendelijk en benaderbaar. Als er iets is valt er altijd over te praten en wordt het in orde gemaakt. Afspraken die gemaakt worden met de centrale leiding worden altijd nagekomen. Daarom is er sprake van wederzijds respect en vertrouwen tussen de VvE en Fris en Rein."

HANS SCHEFFERS - voorzitter van VvE Parkzicht Vlaardingen

"Fris & Rein is een enthousiast en ondernemend schoonmaakbedrijf. De schoonmaakdienstverlening valt of staat bij een juiste en tijdige communicatie. We ervaren dat er binnen Fris & Rein snel geschakeld wordt en de onderlinge communicatie verloopt goed. Daarnaast worden de gemaakte afspraken altijd vastgelegd, waardoor beide partijen weten wat de verwachtingen zijn."

DANIËLLE SMITS - facilitair manager Uitgeverij SDU

"We werken al aantal jaar samen met Fris en Rein en zijn heel tevreden over de samenwerking
We zijn met name heel tevreden met onze vaste medewerkster waar we altijd van op aan kunnen."

ESTHER GERRITSE - Hoofd bedrijfsvoering Museum Vlaardingen

"Bijzonder prettige samenwerking!
Een goed aanspreekpunt wordt als zeer prettig ervaren. Open en heldere communicatie. Fris en Rein werkt vlot, accuraat, komt z’n afspraken na en neemt waar nodig de acties. De prijs kwaliteit verhouding is sterk. Met Fris & Rein altijd een Frisse start van de dag "

PRISCILLA FELPERLAAN - HR Manager Benelux

"We hebben een goede samenwerking met Fris & Rein. Er is een goede communicatie tussen Ampelmann en Fris & Rein. Ze reageren snel vragen en/of verzoeken. Als er een keer iets is dan ze dit goed op en denken graag met de klant mee. Daarom zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Fris en Rein."

TAMARA AKDENIZ - Facility Coördinator Ampelmann Operations B.V.

"Wij werken al heel veel jaren samen met Fris en Rein. Dat gaat altijd in goede harmonie. Bij problemen worden altijd zo snel en adequaat mogelijk opgelost! Wij zijn zeer tevreden!"

JANNY VERMEER - Office Manager Fysio Holland Vlaardingen

"Al 2 Jaar een prettige fijne samenwerking met Fris & Rein, die er alles aan doen om aan jou wensen te voldoen ook een goede Communicatie via een vast aanspreekpunt die snel en adequaat reageert is erg fijn."

RENATE - Facilitair Manager Asbirpo Groep

"Met Fris & Rein is het goed afspraken maken. Ook tijdens Coronatijd toen wij als theater getroffen werden door allerlei beperkingen hebben we met Fris & Rein goede afspraken op maat kunnen maken, die voor beide partijen goed voelen."

SIETSKE SCHOLTEMEIJER - hoofd bedrijfsvoering Theater het Kruispunt

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121