SCHOONMAAK TRAPPENHUIZEN & APPARTEMENTENCOMPLEXEN (VVE)

Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in opdracht van Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties vraagt zowel om een goede communicatie met de bewoners als met uw organisatie, duidelijke afspraken en een strakke planning. Fris en Rein is al bijna 30 jaar een graag geziene gast in appartementencomplexen en portieken en levert altijd de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk. Met onze Smart Cleaning methode maken we het onderscheid en zorgen voor een schone en hygiënische woonomgeving.

youtube-video-thumbnail

Fris & Rein…

… biedt een team met vaste gezichten aan
… werkt op vaste dagen
… beschikt over opgeleid personeel
… hanteert de Smart Cleaning methode
… maakt duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden

potlood-1

POTLOOD ROTTERDAM

Het Potlood is een van de markantere gebouwen in Rotterdam centrum. Het potlood wordt 2 x per week door Fris & Rein schoongemaakt, 1x volledig en 1x een servicebeurt. Vanaf het schuine potloodpuntdak wordt met behulp van een gondel de ramen bewassen. Fris & Rein heeft alle Smart Cleaning materialen aan boord en werken volgens een op maat opgemaakt schoonmaakprogramma.

leonardo-1

LEONARDO DA VINCI

VvE leonardo Da Vinci is een groot luxe complex en het aangezicht van Scheveningen Strand. De huismeester van Fris & Rein zorgt voor toezicht en controle en is het aanspreekpunt voor leveranciers. Daarnaast stuurt de huismeester Fris & Rein aan, zodat dagelijks de juiste onderdelen uit het werkprogramma worden schoongemaakt.

woningbouwvereniging

WONINGBOUW
VERENIGING

Fris & Rein werkt voor vele Woningbouwverenigingen waaronder Woonbron, Waterwegwonen, Samenwerking, Rondom Wonen, Onze Woning, Maas Delta. Allen laten het volledige of delen van hun bezit wekelijks door Fris & Rein schoonmaken en zijn tevreden. Oorzaak onze afspraak is afspraak mentaliteit, flexibiliteit en Smart Cleaning schoonmaakmethode die leidt tot tevreden bewoners.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121