Schoonmaakbedrijf Schiedam e.o. | Fris & Rein

Schoonmaakbedrijf Schiedam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Schiedam? Fris & Rein is een klantgericht, full service schoonmaakbedrijf Schiedam. Wij kunnen voor u het schoonmaakwerk in Schiedam aanpakken. Wij zijn een van de schoonmaakbedrijven in Schiedam. Die naast de reguliere schoonmaak in Schiedam, u ook als glazenwasser Schiedam van dienst kunt zijn. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied en passen deze toe als wij schoonmaken in Schiedam. Daarbij kunt u bij ons terecht voor diverse specialistische reinigingen, maar ook voor een schoonmaakster in Schiedam.

Gevels en tapijten

Tapijten zijn vaak een grote bron van diverse bacteriën en vragen dan ook om een specialistische aanpak. Wij kennen de diverse methodes om tapijtreiniging Schiedam goed en vakkundig uit te voeren. Ook gevels vragen om een juiste aanpak, afhankelijk van het materiaal waar de gevel uit bestaat. Ook gevelreiniging Schiedam kunnen wij voor u aanpakken. Dus of het nu gaat om tapijtreiniging in Schiedam of gevelreiniging Schiedam, bent u bij ons aan het juiste adres!

Diverse schone diensten

Zoals al eerder genoemd zijn wij een full service schoonmaakbedrijf, dit houdt in dat wij alles schoonmaken in Schiedam. Of u nu op zoek bent naar een glazenwasser Schiedam of een schoonmaakster in Schiedam. Wij verzorgen graag voor u de schoonmaak Schiedam. Zoek daarom niet verder naar andere schoonmaakbedrijven Schiedam. Neem snel contact met ons op voor uw schoonmaakwerk Schiedam of bel direct 010 – 474 62 42.

Naast Schiedam, zijn wij ook een van de schoonmaakbedrijven Rotterdam.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top