Fris & Rein Rotterdam heeft
een verfrissende en innovatieve
aanpak van schoonmaak

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN ROTTERDAM

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is de schoonmaakdienstverlener voor de regio Rotterdam. Fris & Rein is opgericht in de jaren 80. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Wij werken grondig volgens uw wensen. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met bekende gezichten en de juiste schoonmaakproducten. Wij steken de handen uit de mouwen en maken schoon zoals het echt hoort. Fris & Rein Schoonmaakdiensten Rotterdam is een professioneel schoonmaak bedrijf uit Rotterdam:

NEN 4400 gecertificeerd

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Mobiele teams voor ad hoc situaties

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

sander

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

SANDER

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Rotterdam verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, culturele instellingen en distributiecentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema en werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en is succesvol in alle branches met:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

ONZE KLANTEN IN ROTTERDAM

In de regio Rotterdam ondersteunen wij bedrijven met onze schoonmaakdiensten. Fris & Rein Schoonmaakdiensten houdt zich actief bezig met de schoonmaak van panden en objecten in diverse branches. Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Schoonmaakdiensten en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche. Onze klanten beoordelen ons met een 8,9 als waarderingscijfer.

Voor lokale bedrijven helpen wij de schoonmaak Rotterdam op een hoger plan tillen. Onze schoonmakers Rotterdam bieden, zowel als schoonmaakster Rotterdam, alsook als schoonmaker Rotterdam, net dat beetje extra.

GEVELREINIGING ROTTERDAM

Rotterdam kent diverse gevels, waarin verschillende soorten materialen gebruikt worden. Wij kennen de juiste manieren van schoonmaken en onderhoud voor de diverse gevels die een gevelreiniger Rotterdam voor u kan uitvoeren. Gevelrenovatie Rotterdam en gevelonderhoud Rotterdam zorgen ervoor dat u langer van uw mooie gevel kan genieten. De uitvoering van gevelreiniging reiniging Rotterdam wordt gedaan door een goed opgeleide en gekwalificeerde gevelreiniger Rotterdam. Deze weet welke manieren van gevel reinigen Rotterdam moet worden toegepast. Deze hangen af van het soort materiaal waaruit de gevel bestaat. Kies daarom voor ons als u partner voor gevelonderhoud Rotterdam. Wij helpen u graag bij uw gevelreiniging Rotterdam - of gevelrenovatie Rotterdam omgeving.

KANTOREN IN ROTTERDAM

In de grote havenstad Rotterdam zijn ook vele grote gebouwen te vinden met vele kantoren. Fris & Rein kan de schoonmaak kantoor Rotterdam op zich nemen. Onze schoonmakers komen graag al uw kantoren schoonmaken in Rotterdam. Uw kantoor schoonmaken Rotterdam kan zowel binnen als buiten de kantoor uren. Tijdens de schoonmaak van kantoren Rotterdam zal onze schoonmaakster Rotterdam werkzaam haar best doen om uw personeel zo min mogelijk te storen. Voor uw schoonmaak kantoor Rotterdam, heeft u altijd een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Laat ons uw kantoor schoonmaken Rotterdam uitvoeren en maak gebruik van onze diverse specialismen. Fris & Rein is een ervaren allrounder ook als het gaat om de schoonmaak kantoren Rotterdam en kantoren schoonmaken Rotterdam.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Rotterdam voor kwalitatief, allround en hoogwaardig schoonmaakonderhoud? Kies voor Fris & Rein Schoonmaakdiensten als uw schoonmaakpartner. Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Schoonmaakbedrijf Rotterdam Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Het zoeken uit de vele schoonmaakbedrijven Rotterdam kost u doorgaans veel tijd. Door de schoonmaak Rotterdam door ons uit te laten voeren kunt u erop vertrouwen dat uw schoonmaak werk Rotterdam in goede handen is.

Wij werken onder andere voor:

Rabobank
Ordentall
Dept
Media Markt
Rive Republic
Stichting Arminius
Post & Co
Spine & Joint Center
Jansen Recycling
Kaat Mossel
Conway & Partners
Tandheelkundig Centrum Prinsenland

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Rotterdam en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

Ons werkgebied omvat de hele regio Rijnmond. Zo verzorgen wij niet alleen schoonmaakdienst Rotterdam, ook als schoonmaakbedrijf Hoogvliet zijn wij u graag van dienst.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121