SCHONE KANTOREN EN WERKPLEKKEN MIDDELS INNOVATIE EN FLEXIBILITEIT

Schoonmaken van kantoren vraagt om een nieuwe aanpak. Schoonmaken wat vuil is en dat volgens de hoogste hygiëne standaard. Fris & Rein levert kwaliteit.

Veel branches zijn in deze tijd genoodzaakt zich flexibel op te stellen en andere werkstijlen en gedragspatronen aan te nemen. Een concreet voorbeeld hiervan is het thuiswerken door medewerkers. Werkzaamheden kunnen grotendeels op afstand plaats vinden. Gevolg hiervan is een minimale bezetting van werkplekken. Dit vraagt om een nieuwe flexibele schoonmaakmethode.

youtube-video-thumbnail

Fris & Rein…

… maakt schoon wat vuil is
… werkt met flexibele frequentie en tijden
… maakt schoon volgens de hoogste hygiëne eisen
… hanteert de Smart Cleaning methode

rabo

RABOBANK

Bij Rabobank Rotterdam verzorgt Fris & Rein buiten het dagelijkse schoonmaak-onderhoud in de avonduren en bieden servicemedewerkers schoonmaak- oplossingen waar nodig tijdens kantooruren. Fris & Rein biedt zowel medewerkers van Rabobank als haar bezoekers te allen tijde een representatieve, schone en gezonde werkomgeving.

sdu-1

SDU

Met behulp van de Smart Cleaning methodiek van Fris & Rein, heef de SDU een representatieve, schone en gezonde werkomgeving. Dit wordt dagelijks verzorgd door een deskundig team van getrainde werknemers. Zij zijn gespecialiseerd in de Smart Cleaning methodiek zodat er een optimaal resultaat gerealiseerd wordt.

kh-1

KH ENGINEERING

Fris & Rein reinigt dagelijks intensief de kantoren van KH Engineering in Schiedam en Amsterdam. De veelal wisselende bezetting vraagt om een goede afstemming over de intensiteit en de planning van de schoonmaak. Door middel van de Smart Cleaning methode wordt de schoonmaak snel en hygiënisch uitgevoerd. De vuile Smart moppen en doeken worden op locatie gewassen.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121