LANDELIJKE SCHOONMAAK

Overal in Nederland Schoonster. We bieden ook een landelijke organisatie voor maatwerk door heel Nederland. Wij zijn een van de partners en met zo’n 3500 medewerkers een goede top 10 speler. Schoonster keert schoonmaken revolutionair binnenstebuiten. Bewuster. Menselijker. Innovatiever. Schoonster specialisten reinigen, onderhouden en verzorgen met hart voor de zaak.  Overal in Nederland leveren we meer waarde.

mediamarkt-1

MEDIA MARKT

Bij Media Markt zijn er schone entrees, etalages en bezoekerstoiletten dankzij het schoonmaakonderhoud van Fris & Rein. Daarnaast vergeten we de medewerkers van Media Markt niet. Fris & Rein zorgt zeven dagen per week voor een frisse omkleedomgeving, voor een schone kantine en voor gereinigde toiletten.

picnic-1

PICNIC

Picnic is een online supermarkt en een sterk groeiend bedrijf. Fris & Rein biedt flexibiliteit van op- en afschalen wat voor Picnic een welkome dienstverlening is. Aan de hand van de bezetting schaalt Fris & Rein op en af. Met als resultaat een beheersbaar kostenmodel en een schoonmaakresultaat op de momenten wanneer het nodig is.

tkmaxx

TX MAXX

Kledingrekken, pashokjes, entree, kassa, schappen, spiegels, Fris & Rein weet als geen ander wat de bezoekers en medewerkers van TK Maxx belangrijk vinden. Een optimale winkelbeleving met service en een frisse en schone winkelbeleving. Wij zorgen er met ons team zeven dagen per week het gehele jaar voor.

LANDELIJKE SAMENWERKING

Fris & Rein is partner (aandeelhouder) van Schoonster. Zo kunnen we maatwerk bieden door heel Nederland vanuit een landelijke organisatie. Schoonster wil meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. Fris & Rein onderstreept deze gedachte.
Samen bieden we een uniek schoonmaakconcept.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121