INDUSTRIELE OMGEVINGEN ALS NIEUW DOOR INTENSIEVE SCHOONMAAK

Continuïteit van uw productieproces is gewaarborgd met periodieke schoonmaak buiten de werktijden. Fris & Rein is gespecialiseerd in de reiniging van industriële ruimtes en productieomgevingen waar veiligheid voorop staat. Of het nu gaat om een productieruimte, tankstation of scheepswerf, onze aanpak en middelen zorgen ervoor dat het schoonmaakresultaat naar uw wensen en afspraken is.

Fris & Rein…

… stemt materialen, apparatuur en medewerkers af op de aanvraag
… werkt met VCA gecertificeerde schoonmaakspecialisten
… laat de productieomgeving altijd hygiënisch en veilig achter

 

blozo

BLOZO

Blozo is de winnaar van de MVO – ondernemer 2019 verkiezing. Met deze insteek kiest Blozo voor Fris & Rein die zowel de kantooromgeving als de productieomgeving schoonmaakt. Bij de verwerking van metaal komt veel fijnstof vrij en worden oliën en vetten gebruikt. Door middel van de Smart Cleaning methode zorgt Fris & Rein ervoor dat de medewerkers een mooie en schone werkomgeving hebben. Op deze wijze draagt Fris & Rein bij aan de MVO doelen van Blozo.

tango

TANGO

Tango is een van de grotere spelers onder de onbemande tankstations. Naast de aanwezige camera’s op de 185 locaties zijn de medewerkers van Fris & rein de ogen en oren van Tango. Fris & Rein signaleert, voorkomt en lost afwijkingen op. De medewerker van Fris & Rein vervangt bonrollen, zorgt voor een schoon pinautomaat, controleert de prijzenborden op functionaliteit en vervangt de tl-verlichting. Ook wisselen wij regelmatig de actieposters op de stations en de banners.

ampelmann-1

AMPELMANN

Ampelmann heeft twee locaties, een productielocatie op het RDM terrein in Rotterdam waar de efficiënte en veilige toegangssystemen voor de offshore industrie worden gebouwd, en een modern kantoor in Delft waar deze systemen worden ontwikkeld. Natuurlijk vragen beide locaties om een andere schoonmaakaanpak. Ampelmann wilde een schoonmaakpartij die beide locaties Fris & Rein zou maken.

REFERENTIES

"We waren niet echt tevreden over de schoonmaak en zochten een partij die dit beter kon. Eén van de bewoners had goede ervaring met Fris & Rein Schoonmaakdiensten en zodoende zijn we 
na een offerte ronde over gegaan naar Fris & Rein. We werken nu circa een half jaar samen met Fris & Rein en zijn zeer tevreden"

RICHARD VAN DER LINDEN - voorzitter van VvE de Kolk (Potlood Rotterdam)

"Sinds 2009 werkt de VvE van Parkzicht, Plein 1940 te Vlaardingen samen met Fris en Rein. Het bestuur en ook de leden zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. De uitvoerende medewerkers zijn secuur, deskundig, vriendelijk en benaderbaar. Als er iets is valt er altijd over te praten en wordt het in orde gemaakt. Afspraken die gemaakt worden met de centrale leiding worden altijd nagekomen. Daarom is er sprake van wederzijds respect en vertrouwen tussen de VvE en Fris en Rein."

HANS SCHEFFERS - voorzitter van VvE Parkzicht Vlaardingen

"Fris & Rein is een enthousiast en ondernemend schoonmaakbedrijf. De schoonmaakdienstverlening valt of staat bij een juiste en tijdige communicatie. We ervaren dat er binnen Fris & Rein snel geschakeld wordt en de onderlinge communicatie verloopt goed. Daarnaast worden de gemaakte afspraken altijd vastgelegd, waardoor beide partijen weten wat de verwachtingen zijn."

DANIËLLE SMITS - facilitair manager Uitgeverij SDU

"We werken al aantal jaar samen met Fris en Rein en zijn heel tevreden over de samenwerking
We zijn met name heel tevreden met onze vaste medewerkster waar we altijd van op aan kunnen."

ESTHER GERRITSE - Hoofd bedrijfsvoering Museum Vlaardingen

"Bijzonder prettige samenwerking!
Een goed aanspreekpunt wordt als zeer prettig ervaren. Open en heldere communicatie. Fris en Rein werkt vlot, accuraat, komt z’n afspraken na en neemt waar nodig de acties. De prijs kwaliteit verhouding is sterk. Met Fris & Rein altijd een Frisse start van de dag "

PRISCILLA FELPERLAAN - HR Manager Benelux

"We hebben een goede samenwerking met Fris & Rein. Er is een goede communicatie tussen Ampelmann en Fris & Rein. Ze reageren snel vragen en/of verzoeken. Als er een keer iets is dan ze dit goed op en denken graag met de klant mee. Daarom zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Fris en Rein."

TAMARA AKDENIZ - Facility Coördinator Ampelmann Operations B.V.

"Wij werken al heel veel jaren samen met Fris en Rein. Dat gaat altijd in goede harmonie. Bij problemen worden altijd zo snel en adequaat mogelijk opgelost! Wij zijn zeer tevreden!"

JANNY VERMEER - Office Manager Fysio Holland Vlaardingen

"Al 2 Jaar een prettige fijne samenwerking met Fris & Rein, die er alles aan doen om aan jou wensen te voldoen ook een goede Communicatie via een vast aanspreekpunt die snel en adequaat reageert is erg fijn."

RENATE - Facilitair Manager Asbirpo Groep

"Met Fris & Rein is het goed afspraken maken. Ook tijdens Coronatijd toen wij als theater getroffen werden door allerlei beperkingen hebben we met Fris & Rein goede afspraken op maat kunnen maken, die voor beide partijen goed voelen."

SIETSKE SCHOLTEMEIJER - hoofd bedrijfsvoering Theater het Kruispunt

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121