Fris & Rein Den Haag biedt
daadkrachtige schoonmaak-
concepten in de regio

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN DEN HAAG

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is de schoonmaakdienstverlener voor de regio Den Haag. Fris & Rein is opgericht in de jaren 80. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Wij werken grondig volgens uw wensen. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met bekende gezichten en de juiste schoonmaakproducten. Schoonmaak is een vak en precies zo benaderen wij onze werkgebieden in Den Haag. Fris & Rein Schoonmaakdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf Den Haag:

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Meer dan 35 jaar ervaring

NEN 4400 gecertificeerd

VCA*-gecertificeerd

Milieu ISO 14001 gecertificeerd

Lid Schoonmakend Nederland

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO VAN DER KNAAP

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Den Haag verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, medische praktijken en vloeren. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema, werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

ONZE KLANTEN IN DEN HAAG

In de regio Den Haag en 's-Gravenhage ondersteunen wij bedrijven met onze schoonmaakdiensten. Fris & Rein Schoonmaakdiensten houdt zich actief bezig met de schoonmaak van panden en objecten in diverse branches. Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Den Haag en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche. In de regio Den Haag werkt Fris & Rein Schoonmaakdiensten als preferred supplier van de Amerikaanse Ambassade. Met een vast team verzorgen wij alle schoonmaakactiviteiten op de ambassade.

Onze schoonmakers in Den Haag voeren vakkundig de schoonmaak uit en maken gebruik van een innovatieve werkwijze. De schoonmakers van schoonmaak bedrijf Den Haag zijn op de hoogte van uw wensen en eisen. Anders dan andere schoonmaak bedrijven Den Haag komen er bij u vaste gezichten over de vloer. Ze zijn gekwalificeerd en gaan professioneel te werk om de schoonmaak Den Haag goed uit te voeren. Lees hieronder verder waarom u voor ons moet kiezen in plaats van andere schoonmaak bedrijven Den Haag en laat ons uw pand schoonmaken in Den Haag.

KANTOREN

Den Haag bruist van de bedrijvigheid en van de grote kantoren. Fris & Rein kan de schoonmaak Den Haag kantoren voor u uit handen nemen. Onze specialisten weten raad met elk productief kantoor. Wij komen maar al te graag uw kantoor schoonmaken in Den Haag. Door efficiënt en klantvriendelijk te werken kunnen wij kantoren schoonmaken in Den Haag zonder uw personeel ernstig te storen. Daarbij is ons personeel vriendelijk en gastvrij naar uw gasten en klanten. Het uitbesteden van kantoor schoonmaken Den Haag is bij ons in goede handen. Kantoren schoonmaken Den Haag kent voor ons personeel geen grenzen. Naast de schoonmaak Den Haag kantoren, kunnen wij ook de facilitaire dienst in Den Haag voor u uit handen nemen. Voor tijdelijke oplossingen of het volledig uitbesteden van uw facility management kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over onze facilitaire dienst Den Haag.

GLAZENWASSER DEN HAAG

Onze goed opgeleide en gecertificeerde glazenwassers weten voor ieder raam de beste manier van schoonmaken in Den Haag. Onze glazenwasser Den Haag kan bij u langskomen op reguliere basis of op afroepbasis. De glazenwasserij Den Haag kiest voor uw pand de beste methode voor de laagste prijs. Glasbewassing Den Haag is bij ons in goede handen. De glazenwasser Den Haag is voorzien van moderne uitrusting en is op de hoogte van de nieuwe veiligheidsnormen. Glasbewassing in Den Haag voor een glazen liftschacht vraagt om een aparte aanpak. Een ramenwasser Den Haag is hier speciaal voor opgeleid en beschikt over de juiste papieren.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u behoefte aan een erkend schoonmaakbedrijf in Den Haag? Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Zoek niet verder naar uw nieuwe schoonmaakpartner in Den Haag. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Of het nu draait om een schoonmaakster Den Haag of een schoonmaker Den Haag, wij hebben de beste specialisten in huis! Lees verder waarom u niet meer hoeft te zoeken naar andere schoonmaakbedrijven Den Haag.

Wij werken onder andere voor:

Sdu
Amerikaanse Ambassade
Microcash
GeoPhy
Media Markt
MC Holding
OCRE
Edventure
Andre Media

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Den Haag en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

Omdat de regio Haaglanden onder ons werkgebied valt, kunt u een beroep op ons doen als schoonmaakbedrijf Den Haag en ook op schoonmaakbedrijf Zoetermeer.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121