PROFESSIONELE SCHOONMAAKDIENSTEN VOOR DE RETAILBRANCHE

Ook binnen de retailbranche geldt: geen dag is hetzelfde. Bezoekersruimtes horen te allen tijde representatief en schoon te zijn. Uw winkel is uw visitekaartje. Paskamers, vloeren, ramen, schone ruimtes dragen bij aan de klantbeleving. Fris & Rein levert schoonmaakdiensten speciaal voor de retail en werkt met flexibele start- en eindtijden.

Fris & Rein…

… werkt vroeg voor de opening of na sluiting van de winkel
… maakt alles stof- en vlekvrij met Smart Cleaning  schoonmaakproducten
… laat u vooraf kennis maken met het vaste team
… maakt duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden

mediamarkt-1

MEDIA MARKT

Bij Media Markt zijn er schone entrees, etalages en bezoekerstoiletten dankzij het schoonmaakonderhoud van Fris & Rein. Daarnaast vergeten we de medewerkers van Media Markt niet. Fris & Rein zorgt zeven dagen per week voor een frisse omkleedomgeving, voor een schone kantine en voor gereinigde toiletten.

tkmaxx

TK MAXX

Kledingrekken, pashokjes, entree, kassa, schappen, spiegels, Fris & Rein weet als geen ander wat de bezoekers en medewerkers van TK Maxx belangrijk vinden. Een optimale winkelbeleving met service en een frisse en schone winkelbeleving. Wij zorgen er met ons team zeven dagen per week het gehele jaar voor.

bakker

BAKKER TEGELS EN BADKAMERS

Voor Bakker Tegels en Badkamers is de showroom zowel kantoor als werkplaats. Stof of een waas op de tegels heeft invloed op de uitstraling en het koopgedrag van bezoekers. Door de Smart Cleaning oplossing van Fris & Rein wordt stof of residu op de tegels en badkamer verwijderd waardoor deze altijd blinkt en het visitekaartje is.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121