HOGE STANDAARD IN HYGIENE EN KWALITEIT

In een medische praktijk of zorgcentra is hygiëne van groot belang. Een schone en gedesinfecteerde werk- en behandelomgeving draagt bij aan gezonde medewerkers, bezoekers en patiënten. Fris & Rein zorgt voor de specialistische reiniging van uw medisch centrum, praktijk of zorgcentra. Het reinigen van oppervlakken of inventaris wordt zorgvuldig uitgevoerd door opgeleid personeel.

Fris & Rein…

… denkt met u mee
… zorgt voor optimaal schoonmaakonderhoud
… is op de hoogte van de geldende protocollen
… maakt een maatwerk voorstel op basis van uw eisen en wensen
… werkt op de momenten die u het beste uitkomt
… werkt uitsluitend met SVS opgeleide medewerkers

apotheek-1

APOTHEKEN

Het schoonmaken van een apotheek stelt hoge eisen aan het werkprogramma, de medewerkster en de materialen. Door het maken van goede werkafspraken en de inzet van representatieve medewerkers weet Fris & Rein te voldoen aan de eisen en wensen. De schoonmaak vindt altijd overdag plaats, in de aanwezigheid van de apotheker of zijn medewerkers.

ordentall-1

ORDENTALL

Bij Ordentall Clinic werken de beste tandheelkundige specialisten van Nederland onder één dak samen. Fris & Rein verzorgt de specialistische reiniging van de werkomgeving. Dagelijkse behandelingen en operaties vinden hierdoor plaats in een hygiënische omgeving.

fysio-holland

FYSIO HOLLAND

FysioHolland, een fysiopraktijk met een revalidatieruimte. Ten behoeve van het herstel van de cliënten reinigt Fris & Rein de praktijk, met speciale middelen en materialen. Cliënten liggen op schone behandeltafels en maken gebruik van gedesinfecteerde attributen. Smart Cleaning is voor fysiopraktijken een beproefd systeem van Fris & Rein.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121