HOGE STANDAARD IN HYGIENE EN KWALITEIT

In een medische praktijk of zorgcentra is hygiëne van groot belang. Een schone en gedesinfecteerde werk- en behandelomgeving draagt bij aan gezonde medewerkers, bezoekers en patiënten. Fris & Rein zorgt voor de specialistische reiniging van uw medisch centrum, praktijk of zorgcentra. Het reinigen van oppervlakken of inventaris wordt zorgvuldig uitgevoerd door opgeleid personeel.

Fris & Rein…

… denkt met u mee
… zorgt voor optimaal schoonmaakonderhoud
… is op de hoogte van de geldende protocollen
… maakt een maatwerk voorstel op basis van uw eisen en wensen
… werkt op de momenten die u het beste uitkomt
… werkt uitsluitend met SVS opgeleide medewerkers

apotheek-1

APOTHEKEN

Het schoonmaken van een apotheek stelt hoge eisen aan het werkprogramma, de medewerkster en de materialen. Door het maken van goede werkafspraken en de inzet van representatieve medewerkers weet Fris & Rein te voldoen aan de eisen en wensen. De schoonmaak vindt altijd overdag plaats, in de aanwezigheid van de apotheker of zijn medewerkers.

ordentall-1

ORDENTALL

Bij Ordentall Clinic werken de beste tandheelkundige specialisten van Nederland onder één dak samen. Fris & Rein verzorgt de specialistische reiniging van de werkomgeving. Dagelijkse behandelingen en operaties vinden hierdoor plaats in een hygiënische omgeving.

fysio-holland

FYSIO HOLLAND

FysioHolland, een fysiopraktijk met een revalidatieruimte. Ten behoeve van het herstel van de cliënten reinigt Fris & Rein de praktijk, met speciale middelen en materialen. Cliënten liggen op schone behandeltafels en maken gebruik van gedesinfecteerde attributen. Smart Cleaning is voor fysiopraktijken een beproefd systeem van Fris & Rein.

REFERENTIES

"We waren niet echt tevreden over de schoonmaak en zochten een partij die dit beter kon. Eén van de bewoners had goede ervaring met Fris & Rein Schoonmaakdiensten en zodoende zijn we 
na een offerte ronde over gegaan naar Fris & Rein. We werken nu circa een half jaar samen met Fris & Rein en zijn zeer tevreden"

RICHARD VAN DER LINDEN - voorzitter van VvE de Kolk (Potlood Rotterdam)

"Sinds 2009 werkt de VvE van Parkzicht, Plein 1940 te Vlaardingen samen met Fris en Rein. Het bestuur en ook de leden zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk. De uitvoerende medewerkers zijn secuur, deskundig, vriendelijk en benaderbaar. Als er iets is valt er altijd over te praten en wordt het in orde gemaakt. Afspraken die gemaakt worden met de centrale leiding worden altijd nagekomen. Daarom is er sprake van wederzijds respect en vertrouwen tussen de VvE en Fris en Rein."

HANS SCHEFFERS - voorzitter van VvE Parkzicht Vlaardingen

"Fris & Rein is een enthousiast en ondernemend schoonmaakbedrijf. De schoonmaakdienstverlening valt of staat bij een juiste en tijdige communicatie. We ervaren dat er binnen Fris & Rein snel geschakeld wordt en de onderlinge communicatie verloopt goed. Daarnaast worden de gemaakte afspraken altijd vastgelegd, waardoor beide partijen weten wat de verwachtingen zijn."

DANIËLLE SMITS - facilitair manager Uitgeverij SDU

"We werken al aantal jaar samen met Fris en Rein en zijn heel tevreden over de samenwerking
We zijn met name heel tevreden met onze vaste medewerkster waar we altijd van op aan kunnen."

ESTHER GERRITSE - Hoofd bedrijfsvoering Museum Vlaardingen

"Bijzonder prettige samenwerking!
Een goed aanspreekpunt wordt als zeer prettig ervaren. Open en heldere communicatie. Fris en Rein werkt vlot, accuraat, komt z’n afspraken na en neemt waar nodig de acties. De prijs kwaliteit verhouding is sterk. Met Fris & Rein altijd een Frisse start van de dag "

PRISCILLA FELPERLAAN - HR Manager Benelux

"We hebben een goede samenwerking met Fris & Rein. Er is een goede communicatie tussen Ampelmann en Fris & Rein. Ze reageren snel vragen en/of verzoeken. Als er een keer iets is dan ze dit goed op en denken graag met de klant mee. Daarom zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Fris en Rein."

TAMARA AKDENIZ - Facility Coördinator Ampelmann Operations B.V.

"Wij werken al heel veel jaren samen met Fris en Rein. Dat gaat altijd in goede harmonie. Bij problemen worden altijd zo snel en adequaat mogelijk opgelost! Wij zijn zeer tevreden!"

JANNY VERMEER - Office Manager Fysio Holland Vlaardingen

"Al 2 Jaar een prettige fijne samenwerking met Fris & Rein, die er alles aan doen om aan jou wensen te voldoen ook een goede Communicatie via een vast aanspreekpunt die snel en adequaat reageert is erg fijn."

RENATE - Facilitair Manager Asbirpo Groep

"Met Fris & Rein is het goed afspraken maken. Ook tijdens Coronatijd toen wij als theater getroffen werden door allerlei beperkingen hebben we met Fris & Rein goede afspraken op maat kunnen maken, die voor beide partijen goed voelen."

SIETSKE SCHOLTEMEIJER - hoofd bedrijfsvoering Theater het Kruispunt

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121