Nieuws

Fris & Rein bedrijfsfilm: Schoonmaak van kantoren

21 december 2017

Bekijk nu onze nieuwe bedrijfsfilm over de schoonmaak van kantoren. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Lees meer

Fris en geslaagd!

21 december 2017

Op zaterdag 16 december hebben wij de diploma’s uitgereikt aan de medewerkers die geslaagd zijn voor de SVS Cursus schoonmaakmedewerker. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Lees meer

Nieuwe representatieve kleding voor schoonmakers

30 november 2017

Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmakers er representatief uit zien in uw bedrijf. Wij bieden daarom de mogelijkheid om de kleding van onze schoonmakers aan te passen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld casual voor kantooromgevingen en chique voor banken en hotels. Ook […]

Lees meer

Euroscoop Schiedam kiest voor Fris & Rein

14 september 2017

Op 11 oktober 2017 opent Euroscoop Schiedam haar deuren. In het moderne gebouw bevinden zich 11 zalen die uitgerust zijn met moderne technologie. Wij zijn trots dat Euroscoop Schiedam voor Fris & Rein schoonmaakdiensten heeft gekozen. Wij gaan de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden verzorgen van o.a. de […]

Lees meer

Opleverschoonmaak nieuwe locatie Picnic

11 augustus 2017

Naar tevredenheid hebben wij op de nieuwe locatie van Picnic in Zoetermeer de opleverschoonmaak uitgevoerd. Onder andere de vloeren van de bedrijfshal en hoge lichtarmaturen zijn gereinigd. Picnic is een online supermarkt die boodschappen gratis thuisbezorgd.

Lees meer
Scroll To Top