VERWELKOM UW GASTEN IN EEN SCHOON THEATER, MUSEUM OF SPORTSTUDIO

Fris & Rein bedient ook vele klanten uit de culturele sector. Organisaties in culturele/vrijetijd sector beschikken vaak over specifieke ruimtes zoals zalen, tentoonstelling ruimtes, restaurants en keukens die allemaal een eigen schoonmaakaanpak vragen. Het reinigen van deze ruimtes wordt secuur en zorgvuldig uitgevoerd door gecertificeerd personeel.

Fris & Rein…

… maakt een maatwerk voorstel op basis van uw eisen en wensen
… maakt duidelijke afspraken over de gewenste werkzaamheden
… gaat flexibel om met start- en eindtijden
… werkt op de momenten die u het beste uitkomt
… biedt een team met vaste gezichten aan

fysio-holland

FYSIO HOLLAND

Fysio Holland stelt hoge eisen aan de schoonmaak en hygiëne. Daarom zorgen de specialisten van Fris & Rein ervoor dat zowel in de sportruimte als in de kleedruimten en douches alles blinkend schoon is en daarbij voldoet aan de wettelijke hygiëne eisen. Ook voor dieptereiniging van uw sanitair en vloeren kunt u bij Fris & Rein terecht.

kruispunt

THEATER HET KRUISPUNT

Fris & Rein verzorgt de schoonmaak van Theater Het Kruispunt zeven dagen in de week, waarbij afhankelijk van de voorstelling en het gebruik van de ruimtes zoals foyer, theaterzaal, artiestenruimtes worden schoongemaakt. Ook bij extra verhuringen zorgt Fris & Rein voor hygiënische schoongemaakte ruimtes. Periodiek worden de hoge (theater) lampen, stoelen en vloeren gereinigd en onderhouden.

museum-vlaardingen

MUSEUM VLAARDINGEN

Voor de schoonmaak van Museum Vlaardingen heeft Fris & Rein exact in kaart gebracht welke onderdelen door onze medewerkers worden schoongemaakt en welke onderdelen door de museummedewerkers worden schoongemaakt. In opdracht van de conservator worden desgewenst kunstobjecten afgestoft of met de juiste (neutrale) middelen gereinigd.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121