SCHONE EN GEDESINFECTEERDE WERK- EN BEHANDELOMGEVING

In een tandheelkundig centrum is hygiëne van groot belang. Schone en gedesinfecteerde werk- en behandelomgeving, apparatuur en instrumenten dragen bij aan gezonde medewerkers, bezoekers en patiënten.

Fris & Rein heeft ruime ervaring in de specialistische reiniging van reguliere tandartspraktijken en hanteert de vastgestelde richtlijnen van het hygiëne protocol tandartspraktijken. Tevens maakt Fris & Rein ook dagelijks behandelcentra schoon waarin orthodontie, implantologie, endodontologie, parodontologie en restauratieve tandheelkunde wordt uitgevoerd.

Fris & Rein…

… denkt met u mee
… werkt volgens de geldende protocollen
… zorgt voor optimaal schoonmaakonderhoud
… biedt vaste schoonmaakmedewerkers
… werkt uitsluitend met SVS opgeleide medewerkers
… maakt een maatwerk voorstel op basis van uw eisen en wensen
… werkt uitsluitend op de momenten die u het beste uitkomt

Imparo afbeelding

IMPARO

Bij Imparo werkt een team van gespecialiseerde parodontologen en implantologen, mondhygiënisten en assistenten. Fris & Rein verzorgt dagelijks het schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische vloeronderhoud om zo een hygiënische werkomgeving te creëren en kwaliteit te leveren aan de cliënt.

ordentall-1

ORDENTALL

Bij Ordentall Clinic werken de beste tandheelkundige specialisten van Nederland onder één dak samen. Fris & Rein verzorgt de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en voert specialistische vloeronderhoud uit. Dagelijkse behandelingen en operaties vinden hierdoor plaats in een hygiënische omgeving.

Tandartspraktijk Strevelsweg

TANDARTSPRAKTIJK STREVELSWEG

Strevelsweg is een hoogwaardige moderne praktijk in Rotterdam-Zuid met verschillende specialismen onder één dak. Ter behoeve van de cliënten reinigt Fris & Rein de praktijken dagelijks, verzorgt Fris & Rein glasbewassing en onderhouden ze de natuurstenen vloeren door middel van specialistisch vloeronderhoud.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121