MAAK KENNIS MET FRIS & REIN

Fris & Rein is opgericht in de jaren 80. Begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak. Fris & Rein is groots in de servicegebieden Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Delft en Den Haag en omstreken.

JACCO VAN DER KNAAP

Schoonmaken is een vak en dienstbaarheid zit in ons DNA. Toen ik 15 jaar geleden in het schoonmaak vak stapte zag ik direct dat het anders moest. Schoonmaken was gebaseerd op inkopen van de laagste prijs i.p.v. de beste schoonmaakoplossing.

We wilden waarde toevoegen aan onze oplossingen en onze mensen trots laten zijn op wat ze deden. Natuurlijk mooie idealen maar we zijn een eind op weg om ze te verwezenlijken. Meedenken in de waardeketen van de klant, waardoor we op andere criteria beoordeeld worden in het inkoopproces.

Hoe we dat doen?

Vooral goed luisteren, communiceren en buiten de gebaande paden treden. Onze medewerkers hierin betrekken, opleiden en een toekomst bieden. Samenwerken met andere schoonmaakbedrijven in Schoonsterverband www.schoonster.nl. Leren van elkaar en kennis delen. Samenwerken met innovatieve leveranciers als www.crohill.nl en het Smart Cleaning concept adopteren waardoor het schoner wordt en ergonomisch lichter voor ons medewerkers. Het besparen van het milieu echt inhoud geven door als plastic fighter www.plasticfighter.nl het gebruik van plastic te minimaliseren. 

Met inmiddels circa 350 loyale schoonmaakspecialisten die zich verbonden voelen met onze klanten en onze organisatie bedienen we circa 200 klanten.

Werkmaatschappijen met een directeur/eigenaar aan het roer die verantwoordelijk is voor zijn klanten en medewerkers in zijn/haar Fris & Rein regio. Door onze administraties centraal te voeren in ons shared service center in Schiedam, kunnen de werkmaatschappijen focussen en excelleren.

Over

"Ons groeimodel hebben we ook bepaald. Groot worden door klein te blijven!"

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121