GROOTS IN SCHOON-
MAAK

Fris & Rein levert een compleet schoonmaak- en onderhoudspakket tegen concurrerende tarieven. Met reguliere schoonmaakdiensten voor bedrijfspanden en publieke ruimtes. Maar ook met specialistische schoonmaakdiensten zoals glasbewassing en graffitiverwijdering. Onze frisse ‘no-nonsense’ aanpak in combinatie met onze afspraak-is-afspraak mentaliteit valt op in de branche. Deze formule heeft ervoor gezorgd dat we nog steeds klanten van het eerste uur mogen bedienen en schoonmaakpartner zijn van organisaties door heel Nederland.

Fris & Rein is een full-service facilitaire dienstverlener van totaalschoonmaak. Ons team realiseert de dagelijkse schoonmaak voor vele sectoren.

KANTOREN

MEDISCHE PRAKTIJKEN

INDUSTRIE/
PRODUCTIE OMGEVING

CULTUUR/
VRIJE TIJD/
HORECA

LOGISTIEK/
TRANSPORT

TRAPPEN-
HUIZEN/VVE

RETAIL

HANDEN UIT DE MOUWEN

Bij de bezichtiging en observatie van de ruimtes en locatie worden ook de wensen uitgebreid doorgenomen en genoteerd. Wanneer alles in kaart is gebracht, creëert Fris & Rein een op maat gemaakt voorstel en schoonmaakplan. U profiteert van de jarenlange kennis en ervaring van een professioneel full-service schoonmaakbedrijf. Na een akkoord op het voorstel wordt een startdatum afgesproken. U wordt voorgesteld aan uw vaste contactpersoon en aanspreekpunt en de inwerkperiode kan starten. Conform de afspraken tussen u en Fris & Rein is een geïntegreerd implementatieplan geschreven die is vertaald uit alle wensen en eisen.

vloeronderhoud
sanitair

VINGER AAN DE POLS

Na de opstart zal uw contactpersoon/rayonmanager op regelmatige basis contact met u hebben over de ervaringen en om eventueel bij te sturen in de aanpak.

Het lopen van een controle rondes (DKS) of bezoek(rapport) wordt naar behoefte ingevuld. Maar altijd met korte lijnen naar zowel onze medewerkers als naar u als klant met als doel een hoge klanttevredenheid.

LANDELIJKE SAMENWERKING

Fris & Rein is partner (aandeelhouder) van Schoonster. Zo kunnen we maatwerk bieden door heel Nederland vanuit een landelijke organisatie. Schoonster wil meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. Fris & Rein onderstreept deze gedachte. Samen bieden we een uniek schoonmaakconcept.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121