Het Nr. 1 Schoonmaak Team!

Vaak spreek ik uit dat ik bewondering heb voor mijn hard werkende collega’s in de buitendienst. In de koude winters en in de warme zomers, staan zij klaar om elk portiek en VvE weer schoon te maken.
Als je team dan na een lange zware dag terug komt met een waardering als deze van een klant. Laat dit zien dat er gelukkig meer mensen zijn die de schoonmaak en inzet van mijn collega’s waarderen. Daarom ook een vette dankjewel voor deze beste klant; dat u de mensen op waarde schat en deze blijk van waardering uit!
Het is vaak niet sexy om schoon te maken en het is zeker niet altijd het meest gewaardeerde beroep. Ook wij hebben last van de krappe arbeidsmarkt waardoor zij vaak met minder personeel dezelfde hoeveelheid werk moeten afleveren. Gelukkig doen deze gemotiveerde mannen hun werk elke dag met veel plezier en dat merk je!
Wil jij ook deel uitmaken van het nr 1 dreamteam van Fris & Rein Schoonmaakdiensten, wij willen je graag hebben! Ben jij opzoek naar een fulltime baan (38 uur) binnen een top team, solliciteer dan nu via de vacature button bovenaan de site. Open sollicitatie  

met een Trotse & Frisse groet, Mariëlle Sneek – Rayonmanager Service+

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121