Fris & Rein Den Haag biedt
daadkrachtige schoonmaak-
concepten in de regio

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN ZOETERMEER

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf Zoetermeer en omstreken? Wij zijn een van de schoonmaakbedrijven in Zoetermeer. Fris & Rein kan u van dienst zijn voor elke schoonmaak klus. Wij hebben alles in huis om uw schoonmaak in Zoetermeer goed uit te voeren. Ons vakkundig personeel beschikt over een goede opleiding en is vriendelijk naar uw personeel en gasten toe. Fris & Rein weet als schoonmaakbedrijf Zoetermeer de weg in de regio, zo ook naar u!

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is de schoonmaakdienstverlener voor de regio Den Haag. Fris & Rein is opgericht in de jaren 80. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Wij werken grondig volgens uw wensen. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met bekende gezichten en de juiste schoonmaakproducten. Schoonmaak is een vak en precies zo benaderen wij onze werkgebieden in Den Haag. Fris & Rein Schoonmaakdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf:

Heldere en duidelijke communicatie

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Smart Cleaning methodiek

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO VAN DER KNAAP

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Den Haag verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, medische praktijken en vloeren. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema, werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

DIVERSE SCHOONMAAKDIENSTEN

De kracht van ons schoonmaak bedrijf Zoetermeer is ons personeel. Ze maken gebruik van innovatieve werkwijze en komen graag bij u schoonmaken in Zoetermeer. Om de schoonmaak Zoetermeer juist uit te kunnen voeren, maken we graag goede afspraken met u. Wij streven naar vaste aanspreekpunten en gezichten, zo ook van de schoonmaker in Zoetermeer.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u behoefte aan een erkend schoonmaakbedrijf in Zoetermeer? Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Zoek niet verder naar uw nieuwe schoonmaakpartner in Zoetermeer. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Naast het uitvoeren van reguliere schoonmaak door onze schoonmaker Zoetermeer, weten wij ook raadt met iedere gevel. Voor de gevelreiniging in Zoetermeer kunt u ook bij ons terecht. Wij kennen de beste methode om elke gevel goed te behandelen. Gevelreiniging Zoetermeer is bij ons dan ook in goede handen. Wij komen graag alles schoonmaken in Zoetermeer. Zoek daarom niet verder naar andere schoonmaakbedrijven Zoetermeer. 

Wij werken onder andere voor:

Sdu
Amerikaanse Ambassade
Microcash
GeoPhy
Media Markt
MC Holding
OCRE
Edventure
Andre Media

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Den Haag en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121