Schoonmaakbedrijf Kwintsheul - Fris & Rein

Schoonmaakbedrijf Kwintsheul

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Kwintsheul? Fris & Rein is een klantgericht, full service schoonmaakbedrijf met een vestigingskantoor in De Lier. Naast een ervaren allrounder op het gebied van schoonmaken van bedrijfspanden en publieke ruimtes zijn wij ook uw ideale partner als het gaat om specialistische reiniging.

Uw partner in Kwintsheul

Ook voor een schoonmaakbedrijf in Kwintsheul bent u bij Fris & Rein aan het juiste adres. Wij leveren reguliere en specialistische schoonmaakdiensten. Denk hierbij aan glasbewassing, schoonmaak van uw kantoor maar ook gevelonderhoud.

Onze vakspecialisten

Voor het succes van ons schoonmaakbedrijf zijn wij voor het grootste gedeelte afhankelijk van onze schoonmakers. Onze goed opgeleide vakspecialisten zijn dan ook onze grootste kracht. Zij zijn betrokken bij Fris & Rein én onze klanten. Maar ook flexibel en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo bieden wij voor elke vraag een schoonmaakoplossing op maat.

Verfrissende aanpak

Dus als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Kwintsheul zijn wij met onze verfrissende aanpak de juiste partij. Zoek niet verder en neem vandaag nog contact met ons op via 0174 – 255 672.

Ook voor een schoonmaakbedrijf in Maasdijk kunt u bij Fris & Rein terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top