Schoonmaakbedrijf Naaldwijk - Fris & Rein

Schoonmaakbedrijf Naaldwijk

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Naaldwijk of een glazenwasser in Naaldwijk? Dan kunnen wij u van dienst zijn! Fris & Rein schoonmaakdiensten is ook in de regio Westland uw schoonmaakpartner. Voor zowel regulier als specialistisch schoonmaakwerk steken wij onze handen uit de mouwen.

Echt schoon

Onze schoonmakers en glazenwassers weten als geen ander wat echt schoon is. Ons schoonmaakbedrijf in Naaldwijk onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door gebruik te maken van innovatieve werkwijzen. Zo maken wij gebruik van de nieuwste technologieën om het schoonmaakproces zo efficiënt mogelijk te organiseren.

Glasbewassing

Ook voor een glazenwasser in Naaldwijk kunt u op ons rekenen. Onze glazenwassers reinigen uw buitenglas, binnenglas en separatieglas. Ook werken zijn volgens de laatste veiligheidsnormen en zijn voorzien van een moderne uitrusting. De glasbewassing kan op reguliere basis worden gedaan, maar ook op afroepbasis. Wij garanderen u onder alle weersomstandigheden streeploze ramen.

Meer weten over onze aanpak?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak via 0174 – 255 672.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top