Fris & Rein Rotterdam heeft
een verfrissende en innovatieve
aanpak van schoonmaak

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN NIEUWERKER AAN DEN IJSSEL

Zoekt u een glazenwasser in Nieuwerkerk aan den IJssel? Fris & Rein is een schoonmaakbedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel en maakt meer schoon dan alleen uw ramen. Ons vakkundig personeel is op de hoogte van de nieuwste en beste manieren van schoonmaken. 

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is de schoonmaakdienstverlener voor de regio Rotterdam. Fris & Rein is opgericht in de jaren 80. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Wij werken grondig volgens uw wensen. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met bekende gezichten en de juiste schoonmaakproducten. Wij steken de handen uit de mouwen en maken schoon zoals het echt hoort. Fris & Rein Schoonmaakdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Rotterdam:

NEN 4400 gecertificeerd

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Mobiele teams voor ad hoc situaties

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO VAN DER KNAAP

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Rotterdam verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, culturele instellingen en distributiecentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema en werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en is succesvol in alle branches met:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

ONZE KLANTEN IN ROTTERDAM

In de regio Rotterdam ondersteunen wij bedrijven met onze schoonmaakdiensten. Fris & Rein Schoonmaakdiensten houdt zich actief bezig met de schoonmaak van panden en objecten in diverse branches. Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Schoonmaakdiensten en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche. Onze klanten beoordelen ons met een 8,9 als waarderingscijfer.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Nieuwerkerk aan den Ijssel voor kwalitatief, allround en hoogwaardig schoonmaakonderhoud? Kies voor Fris & Rein Schoonmaakdiensten als uw schoonmaakpartner. Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Fris & Rein is meer dan alleen een schoonmaakbedrijf Nieuwerkerk aan den IJssel. Bel ons op 010 - 474 62 42 of neem contact met ons op voor uw glazenwasser Nieuwerkerk aan den IJssel.

Wij werken onder andere voor:

Rabobank
Ordentall
Dept
Media Markt
Rive Republic
Stichting Arminius
Post & Co
Spine & Joint Center
Jansen Recycling
Kaat Mossel
Conway & Partners
Tandheelkundig Centrum Prinsenland

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Rotterdam en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

Fris & Rein kan u in de hele regio van dienst zijn, zo ook als schoonmaakbedrijf Boskoop.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121