Schermafbeelding 2019-09-04 om 17.07.40

SCHOONMAAKBEDRIJF BOSKOOP

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Boskoop? Fris & Rein kan u wellicht verder helpen. Onze goed opgeleide vakspecialisten weten als geen ander wat écht schoon is. Zoek dan ook niet verder voor een schoonmaakbedrijf Boskoop en neem nu contact op of bel ons 010 - 474 62 42.

bakje

TRADITIONELE
GLASBEWASSING

Bij de traditionele methode van glasbewassing heeft de glazenwasser direct fysiek contact met uw ramen en kozijnen. Hiervoor wordt tot een hoogte van 10 meter in een ladder gebruikt. Als het glaswerk hoger reikt of niet goed of veilig bereikbaar is met een ladder, gebruiken wij een hoogwerker of gondellift. Het bedienen van een gondellift vereist specifieke vaardigheden. De glazenwassers die hun werk doen vanaf een hoogwerker of gondellift zijn gecertificeerde en speciaal opgeleide vakmensen.

wasser

TELESCOOP
GLASBEWASSING

Telescopische glasbewassing met het Tuckerpole systeem vindt plaats vanaf de begane grond. De borstels op een telescoopstok zijn makkelijk in te zetten op plaatsen waar niet genoeg ruimte of geen stabiele ondergrond beschikbaar is voor een hoogwerker. Het water wat bij deze techniek wordt gebruikt, is gedemineraliseerd. Dit houdt in dat het water is ontdaan van kalk, mineralen, zuren en metalen. Puur water heeft een reinigende werking en droogt streeploos op.

lift

SPECIALISTISCHE
GLASBEWASSING

Naast traditionele en telescopische glasbewassing zijn er nog tal van andere werkzaamheden binnen uw bedrijf voor de glazenwasser. Het schoonmaken van bijvoorbeeld een glazen liftschacht is een vak apart. Onze glazenwassers zijn hier speciaal voor opgeleid en gecertificeerd. We komen graag bij u langs voor een inventarisatie van de werkzaamheden.

SMART CLEANING & DESINFECTIE

Met behulp van onze Smart Cleaning methode wordt uw woon- of werkomgeving hygiënisch schoongemaakt en tevens gedesinfecteerd in 1 handeling. Dat is niet alleen efficiënt maar zorgt er ook voor dat de kans op besmettingen door virussen waaronder Corona wordt geminimaliseerd.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121