Verloskundige Praktijk Voorburg kiest voor Fris & Rein

Bij Verloskundige Praktijk Voorburg staat hygiëne hoog in het vaandel. Een ervaren schoonmaakdienstverlener, die gespecialiseerd is in het uitvoeren van schoonmaakonderhoud in medische praktijken, is van groot belang. Daarom kiest Verloskundige Praktijk Voorburg voor Fris & Rein,

Begin juni is Fris & Rein begonnen met het schoonmaakonderhoud in de praktijk. De ruime ervaring in het schoonmaken van medische praktijken zorgt ervoor dat praktijken zoals Verloskundige Praktijk Voorburg een schone en gedesinfecteerde omgeving is, waar medewerkers zorgeloos kunnen werken en waar bezoekers en cliënten professioneel behandeld worden. Daarnaast koos Verloskundige Praktijk Voorburg voor Fris & Rein door de innoverende Smart Cleaning methodiek en de strakke communicatielijnen met de directie.

Bij Verloskundige Praktijk Voorburg kun je meer te weten komen over begeleiding bij een kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De praktijk is aangesloten bij de KNOV – de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen – en voldoet aan alle kwaliteitseisen die de organisatie op het gebied van opleiding en bijscholing stelt. Kijk hier voor meer informatie.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121