Fris & Rein Rotterdam heeft
een verfrissende en innovatieve
aanpak van schoonmaak

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN BERKEL EN RODENRIJS

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is de schoonmaakdienstverlener voor de regio Rotterdam. Fris & Rein is opgericht in de jaren 80. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Wij werken grondig volgens uw wensen. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met bekende gezichten en de juiste schoonmaakproducten. Wij steken de handen uit de mouwen en maken schoon zoals het echt hoort. Fris & Rein Schoonmaakdiensten is een professioneel schoonmaakbedrijf uit Rotterdam:

NEN 4400 gecertificeerd

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Mobiele teams voor ad hoc situaties

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO VAN DER KNAAP

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Rotterdam verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, culturele instellingen en distributiecentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema en werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en is succesvol in alle branches met:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

ONZE KLANTEN IN REGIO ROTTERDAM

In de regio Rotterdam ondersteunen wij bedrijven met onze schoonmaakdiensten. Fris & Rein Schoonmaakdiensten houdt zich actief bezig met de schoonmaak van gebouwen in diverse branches. Wij helpen de hygiƫne van bedrijven op een hoger plan te tillen en geven net dat beetje extra.

Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Schoonmaakdiensten en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche.

Onze klanten beoordelen ons met een 8,9 als waarderingscijfer.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Berkel en Rodenrijs voor kwalitatief, allround en hoogwaardig schoonmaakonderhoud? Kies voor Fris & Rein Schoonmaakdiensten als uw schoonmaakpartner. Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Wij werken onder andere voor:

Rabobank
Ordentall
Dept
Media Markt
Rive Republic
Stichting Arminius
Post & Co
Spine & Joint Center
Jansen Recycling
Kaat Mossel
Conway & Partners
Tandheelkundig Centrum Prinsenland

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Rotterdam en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij voor de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

Fris & Rein kan de schoonmaak verzorgen in de hele regio en zijn u ook graag van dienst als schoonmaakbedrijf Bergschenhoek.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121