youtube-video-thumbnail

SCHOONMAAK TRAPPENHUIZEN & APPARTEMENTENCOMPLEXEN (VVE)

Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in opdracht van Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties vraagt zowel om een goede communicatie met de bewoners als met uw organisatie, duidelijke afspraken en een strakke planning. Fris en Rein is al bijna 30 jaar een graag geziene gast in appartementencomplexen en portieken en levert altijd de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk. Met onze Smart Cleaning methode maken we het onderscheid en zorgen voor een schone en hygiënische woonomgeving.

potlood-1

POTLOOD ROTTERDAM

Het Potlood is een van de markantere gebouwen in het centrum van Rotterdam. Het potlood wordt 2 x per week door ons schoongemaakt, 1 x volledig en 1x een servicebeurt. Vanaf het schuine potloodpuntdak worden met behulp van een gondel de ramen bewassen. Onze volledig ingerichte auto’s hebben alle Smart Cleaning materialen aan boord en werken volgens een op maat opgemaakt schoonmaakprogramma.

leonardo-1

LEONARDO DA VINCI

VvE leonardo Da Vinci is een groot luxe complex en het aangezicht van Scheveningen Strand. Onze huismeester zorgt voor toezicht en controle en is het aanspreekpunt voor leveranciers die werkzaamheden komen verrichten. Daarnaast stuurt de huismeester het Fris & Rein aan, zodat dagelijks de juiste onderdelen uit het werkprogramma worden schoongemaakt.

woningbouwvereniging

WONINGBOUW
VERENIGING

Fris & Rein werkt voor vele Woningbouwverenigingen waaronder Woonbron, Waterwegwonen, Samenwerking, Rondom Wonen, Onze Woning, Maas Delta. Alle laten het volledige of delen van hun bezit wekelijks door ons schoonmaken en zijn tevreden. Oorzaak onze afspraak is afspraak mentaliteit, onze flexibiliteit en onze Smart Cleaning schoonmaakmethode die leidt tot tevreden bewoners.

REFERENTIES

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121