Zonwering reinigen - Fris & Rein

Zonwering reinigen Rotterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de regio Rotterdam voor het reinigen van de zonwering aan de buitenkant van uw bedrijfspand of publieke ruimte? Fris & Rein reinigt uw buitenzonwering professioneel en verlengt hiermee de levensduur.

Vormen van vervuiling

Zonwering is een functionele toevoeging aan uw pand. Onder invloed van weersinvloeden, vuil en aanslag kan uw zonwering in de loop der tijd echter flink vervuilen. Veelvoorkomende vervuiling is: groene alg aanslag, zwarte strepen van regenwater, het weer, schimmel en vogelpoep. Om uw zonwering hiertegen te beschermen, is het belangrijk deze regelmatig te reinigen. Zeker in de winterperiode als uw zonwering is ingeklapt of opgerold wordt deze snel aangetast door schimmels en algen.

Reinigen zonwering

Met behulp van een hoogwerker of schaarlift worden uw vuile zonweringen gereinigd en opnieuw geïmpregneerd met een preventieve beschermlaag. Door uw zonwering te impregneren zorgt u dat vuil en verkleuring minder kans krijgen. Voor elk type zonwering en mate van vervuiling past een bijbehorende reinigingsmethode. U ontvangt van Fris & Rein altijd een gedegen schoonmaakadvies afgestemd op uw situatie.

Specialistische reiniging

Als full service schoonmaakbedrijf voeren wij naast het reinigen van zonwering diverse andere specialistische reinigingen uit. Bij Fris & Rein weet u dat elke schoonmaakopdracht met glans wordt opgeleverd.

Scroll To Top