Vloeronderhoud Rotterdam - Fris & Rein

Vloeronderhoud Rotterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam of omgeving voor het onderhoud van de vloer in uw bedrijfspand of publieke ruimte? Fris & Rein behandelt verschillende typen vloeren en geeft ze met één van onze reinigingsmethodes weer een frisse uitstraling. Grondige reiniging en goed onderhoud zorgt voor een mooie, hygiënische vloer en draagt bij aan een langere levensduur.

Welke vloer wilt u laten onderhouden?

  • Tapijt
    Tapijt is een bron van bacteriën. U voorkomt gezondheidsproblemen door met regelmaat een grondige tapijtreiniging uit te laten voeren. Vaak kan het oorspronkelijke uiterlijk van uw vervuilde tapijt weer worden hersteld. Afhankelijk van uw tapijtsoort, de vervuilingsgraad en de oppervlakte kiezen wij voor één van de volgende drie reinigingsmethodes, namelijk: de Truckmount methode, de sproei-extractie methode of de bonnet methode.
  • Linoleum
    Een linoleum (of marmoleum) vloer is een duurzame vloer die jarenlang meegaat. Deze vloeren worden eerst grondig gestript om alle vervuiling en oude waslagen te verwijderen. Fris & Rein beschermt uw vloer door het aanbrengen van twee polymeer- of waslagen. Het “in de was zetten” van de vloer wordt uitgevoerd door middel van het aanbrengen van een mat-, hoog- of zijdeglans waslaag.
  • Harde vloer
    Uw plavuizen of gecoate vloer biedt goede weerstand tegen vuil. Maar dagelijks onderhoud is voor een harde vloer niet voldoende. Het periodiek onderhouden van uw plavuizen of gecoate vloer door middel van machinaal schrobben is wenselijk om de levensduur van de vloer te verlengen en om de gewenste uitstraling te behouden.

Stoelreiniging

Het is belangrijk om beklede stoelen en gestoffeerd meubilair niet over het hoofd te zien bij de periodieke reiniging. Stoelen zitten vaak vol met vlekken, stof en bacterien. Fris & Rein reinigt de bekleding van uw stoelen zodat deze weer een frisse uitstraling hebben en bijdragen aan een gezonde werkomgeving.

Schoonloopmatten

Uw vloer is het visitekaartje van uw bedrijf of publieke ruimte. Naast het periodiek onderhouden van uw vloer beperkt u het naar binnen lopen van zand, vuil, modder, water en stof door gebruik te maken van schoonloopmatten. Door deze matten slijten vloeren minder snel en blijven ze langer schoon. Fris & Rein levert en legt schoonloopmatten. Op uw verzoek kunnen we een onderhoudsprogramma meeleveren, waarbij de matten periodiek verwisseld en gewassen worden.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top