Raambekleding reinigen - Fris & Rein

Raambekleding reinigen Rotterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Rotterdam of omgeving voor het reinigen van de raambekleding in uw bedrijfspand? Fris & Rein geeft uw vervuilde raambekleding met één van onze reinigingsmethodes een frisse opknapbeurt. Zo blijft de representatieve uitstraling van uw raambekleding behouden.

Gordijnen reinigen

Met name gordijnen en vitrages dragen bij aan een aangename akoestiek en een prettig binnenklimaat, maar ze houden veel stof vast. Uw gordijnen kunnen er zo al snel grauw en onverzorgd uitzien. Fris & Rein haalt uw gordijnen af, reinigt ze professioneel en hangt ze weer terug. Bij grote oppervlaktes kunnen wij uw gordijnen ter plekke reinigen met behulp van een mobiele unit.

Lamellen en jaloezieën reinigen

Het vuil op lamellen en jaloezieën wordt aangetrokken door statische elektriciteit, waardoor ze lastiger te reinigen zijn dan gordijnen. Stof en dofheid zijn uitstekend te behandelen, zelfs in combinatie met vingerafdrukken. Maar als de vervuiling door zonlicht wordt ingebrand, ligt verkleuring op de loer. Het is dus belangrijk uw lamellen en jaloezieën tijdig te laten reinigen. De methode die wij toepassen is de ultrasone reiniging. Door geluidstrillingen laat het vuil los van de jaloezie of lamel en wordt deze weer geheel schoon. Vervolgens wordt de jaloezie of lamel behandeld met een stof- en vuilafstotende coating waardoor ze langer schoon blijven.

Schoonmaakadvies

Voor elk type raambekleding en mate van vervuiling past een bijbehorende reinigingsmethode. U ontvangt van Fris & Rein altijd een gedegen schoonmaakadvies afgestemd op uw situatie.

Specialistische reiniging

Als full service schoonmaakbedrijf voeren wij naast het reinigen van raambekleding diverse andere specialistische reinigingen uit. Bij Fris & Rein weet u dat elke schoonmaakopdracht met glans wordt opgeleverd.

Scroll To Top