Graffiti verwijderen - Fris & Rein

Graffiti verwijderen Rotterdam

Zoekt u een betrouwbare partner voor het verwijderen van graffiti in Rotterdam of omgeving? Fris & Rein is specialist als het gaat om verwijderen van graffiti en vervuiling op diverse soorten ondergronden en materialen. Tevens leggen wij een preventieve beschermlaag aan om eventuele toekomstige vervuiling eenvoudiger te verwijderen.

Deskundige aanpak

Graffiti verwijderen vraagt om een deskundige aanpak. Het verwijderen van graffiti moet zo snel mogelijk gedaan worden nadat het is aangebracht. Onze schoonmaakspecialisten verwijderen de graffiti op een milieuvriendelijke manier binnen de huidige wet- en regelgeving. Voor aanvang van de reiniging treffen wij bijvoorbeeld maatregelen om de graffiti en het afvalwater op te vangen.

Manieren om graffiti te verwijderen

Het verwijderen van graffiti is in veel gevallen een tijdrovende en vooral intensieve klus. Er zijn diverse manieren om graffiti te verwijderen. Welke reinigingsmethode gekozen wordt, hangt af van de gebruikte verf, de ondergrond en de grootte van het oppervlak. Vaak is het noodzakelijk om de reiniging in verschillende etappes uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top