Schoonmaak portieken en VvE's - Fris & Rein

Schoonmaak portieken en VvE’s

Appartementencomplex of portiekonderhoud

Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in opdracht van Verenigingen van Eigenaren en woningcorporaties vraagt om een goede communicatie met bewoners, duidelijke afspraken en een strakke planning. Fris en Rein is al bijna 30 jaar een graag geziene gast  in appartementencomplexen en portieken en levert altijd de hoogste kwaliteit schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf voor woningcorporaties

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor het periodiek reinigen van de gemeenschappelijke ruimtes van uw appartementencomplex? Het verhuurklaar maken van een woning of voor de opleveringsschoonmaak van uw nieuwbouwcomplex of renovatieproject? Fris & Rein haalt graag de bezem door uw gebouw en garandeert u een optimaal schoonmaakresultaat.

Schoonmaakbedrijf voor VVE’s

Thuiskomen in uw eigen woning begint bij de entree van uw appartementencomplex. Een schone frisse woonomgeving is van groot belang voor uw woongenot. Fris & Rein is de specialist in het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimtes in appartementencomplexen. Als betrouwbare partner komt Fris & Rein elke afspraak met u na.

Bekijk ook onze film over de Smart Cleaning methode.

Uw voordelen

U krijgt van ons altijd een uniek schoonmaakprogramma op basis van uw wensen en uw budget. Daarnaast profiteert u in uw appartementencomplex van de volgende voordelen:

  • In het heldere werkprogramma staan per ruimte de schoonmaakactiviteiten beschreven.
  • Ons wagenpark is uitgerust met alle noodzakelijke apparatuur en milieubewuste schoonmaakmiddelen zodat wij altijd alles bij de hand hebben.
  • Door middel van GPS is altijd inzichtelijk waar onze teams aan het schoonmaken zijn.
  • In de centrale hal van uw woongebouw hangen wij een overzichtelijk informatiebord zodat voor alle bewoners duidelijk is wanneer en wat gereinigd wordt.

Heeft u aanvullende wensen?

Fris & Rein kan meer voor u doen in het schoonmaken van uw gebouw. Naast het uitvoeren van specialistische schoonmaakdiensten (zoals bijvoorbeeld vloeronderhoud) kan ook onze glazenwasser zich op gezette tijden melden. Daarnaast verrichten we ook klein technisch onderhoud. Als de gangverlichting bijvoorbeeld knippert, dan zorgt onze huismeester dat deze wordt vervangen. En zo zijn er meer facilitaire diensten waar u Fris & Rein voor in kunt schakelen.

Scroll To Top