Glazenwasser Rotterdam - Fris & Rein

Glazenwasser Rotterdam

Zoekt u een glazenwasser in Rotterdam of omgeving die de totale glasbewassing van uw bedrijfspand of publieke ruimte kan verzorgen? De glazenwassers van Fris & Rein reinigen uw binnenglas, buitenglas en separatieglas. Dit kan op reguliere basis maar ook op afroepbasis. Wij garanderen u onder alle weersomstandigheden streeploze ramen. Onze vakkundige Rotterdamse glazenwassers werken volgens de laatste veiligheidsnormen en zijn voorzien van een moderne uitrusting. Voor ieder pand en voor iedere hoogte bieden wij u een oplossing op maat. Zo werken onze glazenwassers op de traditionele wijze met een ladder of hoogwerker of door middel van een telescoop methode. Afhankelijk van uw pand kiezen wij voor de werkwijze en hulpmiddelen die het beste resultaat geven tegen de laagst mogelijke kosten.

Traditionele glasbewassing

De glazenwasser heeft bij de traditionele methode van glasbewassing direct fysiek contact met uw ramen en kozijnen. Hiervoor wordt tot een hoogte van 10 meter in principe een ladder gebruikt. Als het glaswerk hoger reikt of niet goed of veilig bereikbaar is met een ladder, gebruiken wij een hoogwerker of uw gondellift. Het bedienen van een gondellift vereist specifieke vaardigheden. De glazenwassers die hun werk doen vanaf een hoogwerker of gondellift zijn gecertificeerde en speciaal opgeleide vakmensen.

Telescoop glasbewassing

Telescopische glasbewassing met het Tuckerpole systeem vindt plaats vanaf de begane grond. De borstels op een telescoopstok zijn makkelijk in te zetten op plaatsen waar niet genoeg ruimte of geen stabiele ondergrond beschikbaar is voor een hoogwerker. Het water wat bij deze techniek wordt gebruikt, is gedemineraliseerd. Dit houdt in dat het water is ontdaan van kalk, mineralen, zuren en metalen. Het pure water heeft een reinigende werking en droogt streeploos op.

Glazen liftschacht

Het schoonmaken van een glazen liftschacht is een vak apart. Onze glazenwassers zijn hier speciaal voor opgeleid enĀ gecertificeerd.

VCA veiligheidsnormen

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Uiteraard werken wij volgens de VCA veiligheidsnormen. Dit betekent dat er altijd wordt gewerkt onder veilige omstandigheden voor zowel onze glazenwassers als voor de bezoekers van uw pand. Zoekt u een glazenwasser Rotterdam ? Fris & Rein is het bedrijf voor u !

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top