Fris & Rein Schoonmaakdiensten
maakt zich hard voor een schone
leef- en werkomgeving

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN SPIJKENISSE

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Spijkenisse? Fris & Rein kan voor u de schoonmaak in Spijkenisse verzorgen. Bedrijfspanden, gevels, ramen en nog veel meer kunnen wij schoonmaken in Spijkenisse. Zoek daarom niet verder naar andere schoonmaakbedrijven Spijkenisse. Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf en actief is in uw regio. Wij komen graag bij u schoonmaken in Spijkenisse. Ons bedrijf beschikt over de juiste specialisten die raadt weten met ieder object. Deze specialisten zijn bekend in de omgeving en weten u te vinden.

Fris & Rein Schoonmaakdiensten bestaat al meer dan 35 jaar. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Schiedam. Vanuit hier bedienen we onze klanten uit diverse branches zoals de industrie, logistiek, medische praktijken en kantoren. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met vaste en opgeleide medewerkers. Schoonmaak is een vak en precies zo benaderen wij onze opdrachten:

NEN 4400 gecertificeerd

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

VCA*-gecertificeerd

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO VAN DER KNAAP

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Schiedam verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, culturele instellingen en distributiecentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een maatwerk schoonmaakschema, werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

ONZE KLANTEN IN REGIO SCHIEDAM

In de regio Schiedam ondersteunen wij bedrijven met onze schoonmaakdiensten. Fris & Rein Schoonmaakdiensten met het hoofdkantoor in Schiedam houdt zich actief bezig met de schoonmaak van panden en objecten in diverse branches. Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Schoonmaakdiensten en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u behoefte aan een erkend schoonmaakbedrijf uit Spijkenisse? Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Kies voor Fris & Rein als uw schoonmaakbedrijf Spijkenisse! Neem snelĀ contact met ons op voor uw schoonmaak Spijkenisse!

Wij werken onder andere voor:

Bidfood
KH Engineering
Flex Design
Ampelmann
Van Hamburg Cleaning
Tango
LUKoil
Waterweg Wonen

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Rotterdam Botlek, Vaardingen, Schiedam, Delfland en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121