Fris & Rein Amsterdam
zorgt dat het
ECHT schoon wordt

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN NIEUW-VENNEP

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep? Fris & Rein kan voor u de schoonmaak in Nieuw-Vennep verzorgen. Bedrijfspanden, gevels, ramen en nog veel meer kunnen wij schoonmaken in Nieuw-Vennep. Zoek daarom niet verder naar andere schoonmaakbedrijven Nieuw-Vennep.

Wij zijn een full service schoonmaakbedrijf en actief is in uw regio. Wij komen graag bij u schoonmaken in Nieuw-Vennep. Ons bedrijf beschikt over de juiste specialisten die raadt weten met ieder object. Deze specialisten zijn bekend in de omgeving en weten u te vinden.

Fris & Rein Schoonmaakdiensten bestaat al meer dan 35 jaar. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Schiedam. Vanuit hier bedienen we onze klanten uit diverse branches zoals de industrie, logistiek, medische praktijken en kantoren. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met vaste en opgeleide medewerkers. Schoonmaak is een vak en precies zo benaderen wij onze opdrachten:

Heldere en duidelijke communicatie

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Smart Cleaning methodiek

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Amsterdam verzorgen wij de schoonmaak van kantoor- en bedrijfspanden, trappenhuizen, medische praktijken en winkelcentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema, werken met vak opgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

Huismeesterdiensten

Receptiediensten

ONZE KLANTEN IN AMSTERDAM

In de regio Amsterdam ondersteunen wij bedrijven met onze facilitaire diensten. Fris & Rein houdt zich actief bezig met de schoonmaak van panden en objecten in diverse branches. Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Amsterdam en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u behoefte aan een erkend schoonmaakbedrijf in Nieuw-Vennep? Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze.
Fris & Rein Amsterdam werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

KANTOREN EN BEDRIJFSRUIMTES

In onze Hoofdstad zijn veel grote kantoorgebouwen te vinden, waar Fris en Rijn Amsterdam alle soorten ruimtes schoon kan houden. Dit kan tijdens en buiten kantooruren. Fris en Rein Amsterdam kan ook voor uw gebouw of kantoor receptiediensten verzorgen. Altijd iemand aanwezig om uw medewerkers en gasten een warm onthaal te geven. Mocht er op locatie behoefte zijn aan een huismeester met de nodige technische kennis, dan is dit ook mogelijk.

GLAS- EN GEVELREINIGING

Fris en Rijn werkt met goed opgeleide en gecertificeerde glas- en gevelreinigers. De werkzaamheden kunnen op basis van een vaste frequentie of op afroep uitgevoerd worden. Wij kiezen voor elk pand de beste methode voor de laagste prijs. Onze medewerkers zijn voorzien van moderne uitrusting en zijn op de hoogte van alle veiligheidsnormen.

Fris er Rein heeft de beste specialisten in huis, dus zoek niet verder naar uw nieuwe schoonmaakpartner in Nieuw-Vennep.

Wij werken onder andere voor:

Expat Housing
Cushman & Wakefield
KH Engineering

Kwaliteit staat voorop

Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Amsterdam en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121