Fris & Rein Den Haag biedt
daadkrachtige schoonmaak-
concepten in de regio

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN LEIDSCHENDAM

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Leidschendam? Fris & Rein is een full service schoonmaakbedrijf, met reguliere schoonmaakdiensten voor bedrijfspanden en publieke ruimtes. Omdat wij actief zijn in uw regio hoeft u niet verder te zoeken naar een geschikte schoonmaakpartner. Neem dan ook snelĀ contact met ons op voor uw schoonmaakbedrijf Leidschendam of bel direct 070 - 205 11 21

Heldere en duidelijke communicatie

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

Smart Cleaning methodiek

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Steef-landingspagina

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

STEEF

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Den Haag verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, medische praktijken en vloeren. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een periodiek schoonmaakschema, werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein Schoonmaakdiensten heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

ONZE KLANTEN IN DEN HAAG

In de regio Den Haag ondersteunen wij bedrijven met onze schoonmaakdiensten. Fris & Rein Schoonmaakdiensten houdt zich actief bezig met de schoonmaak van panden en objecten in diverse branches. Klanten van het eerste uur zijn nog altijd verbonden aan Fris & Rein Den Haag en waarderen onze uitgebreide kennis en ervaring in de schoonmaakbranche. In de regio Den Haag werkt Fris & Rein Schoonmaakdiensten als preferred supplier van de Amerikaanse Ambassade. Met een vast team verzorgen wij alle schoonmaakactiviteiten op de ambassade.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u behoefte aan een erkend schoonmaakbedrijf in Leidschendam? Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Zoek niet verder naar uw nieuwe schoonmaakpartner in Leidschendam. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Wij werken onder andere voor:

Sdu
Amerikaanse Ambassade
Microcash
GeoPhy
Media Markt
MC Holding
OCRE
Edventure
Andre Media

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Den Haag en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121