Fris & Rein Schoonmaakdiensten
maakt zich hard voor een schone
leef- en werkomgeving

UW SCHOONMAAKBEDRIJF IN DELFT

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Delft? Fris & Rein kunt u helpen aan een schoonmaker in Delft. Bij ons krijgt u het beste van de schoonmaakbedrijven Delft. Ons goed opgeleide personeel, zijn specialisten op schoonmaakgebied. Zo kunnen zij u ook van dienst zijn als glazenwasser in Delft. Door toepassing van onze innovatieve werkwijze, weten wij als geen ander hoe wij uw pand moeten schoonmaken in Delft.

Fris & Rein Schoonmaakdiensten bestaat al meer dan 35 jaar. Wij zijn begonnen als klein lokaal schoonmaakbedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid naar een middelgrote regionale dienstverlener in totaalschoonmaak door heel Nederland. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Schiedam. Vanuit hier bedienen we onze klanten uit diverse branches zoals de industrie, logistiek, medische praktijken en kantoren. Dagelijkse of periodieke schoonmaak, reguliere reiniging of dieptereiniging en altijd met vaste en opgeleide medewerkers. Schoonmaak is een vak en precies zo benaderen wij onze opdrachten:

NEN 4400 gecertificeerd

Uitstekende referenties

Enthousiaste en opgeleide medewerkers

VCA*-gecertificeerd

Meer dan 35 jaar ervaring

NEEM CONTACT MET MIJ OP

jacco

en laat mij u adviseren over de beste schoonmaak-oplossing voor uw bedrijf

JACCO VAN DER KNAAP

TOTAALPAKKET AAN DIENSTEN

Onze maatwerkoplossingen zijn geschikt voor diverse branches. In de regio Schiedam verzorgen wij de schoonmaak van bedrijfspanden, trappenhuizen, culturele instellingen en distributiecentra. Daar komen onze specialistische vaardigheden goed van pas. Wij vertalen uw wensen naar een maatwerk schoonmaakschema, werken met vakopgeleide medewerkers en de nieuwste schoonmaaktechnieken. Fris & Rein heeft een breed aanbod aan diensten en wij kunnen op bijna elke schoonmaakvraag een antwoord geven:

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Specialistische reiniging

Dispensers/sanitaire gebruiksmaterialen

Opleveringsschoonmaak

SCHOONMAKER DELFT

Om u het beste te bieden van schoonmaak in Delft, blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Deze passen we dan ook toe in onze diensten, zoals onze glazenwasser Delft. Fris & Rein is een schoonmaakbedrijf in Delft en helpt u aan de beste schoonmaker Delft. Met onze verfrissende aanpak komen wij graag bij u schoonmaken in Delft.

TAPIJTREINIGING

Tapijten zijn vaak een grote bron van diverse bacteriën. Om dit goed schoon te houden is een geschikte reinigingsmethode nodig. Fris & Rein kent de juiste methode om uw tapijt reinigen in Delft te verzorgen. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat de tapijtreiniging in Delft kan verzorgen, bent u hier aan het juiste adres. Niet alleen wordt uw tapijt weer schoon, ook verlengt u de levensduur door tapijtreiniging Delft. Uw tapijt laten reinigen in Delft, is bij ons in goede handen!

GEVELREINIGING

Iedere gevelreiniging in Delft vraagt om een andere aanpak. Afhankelijk van het materiaal van de gevel, passen wij de juiste techniek toe. Ons personeel maakt gebruik van geavanceerde reinigingsapparatuur en geeft u advies op maat. Voor gevelreiniging Delft, komen wij graag bij u langs en geven wij u een gedetailleerde prijsopgave. Zo staat u niet voor verassingen achteraf.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Heeft u behoefte aan een erkend schoonmaakbedrijf uit Schiedam? Wij maken ons hard voor een schone leef- en werkomgeving en onderstrepen de kracht van getrainde medewerkers en hoogwaardige schoonmaakmaterialen in combinatie met een innovatieve werkwijze. Fris & Rein Schoonmaakdiensten werkt met het Smart Cleaning concept. Dat betekent niet alleen minder watergebruik en schoonmaakmiddelen, maar ook minder belasting voor de medewerker.

Stop dus met zoeken naar schoonmaakbedrijven Delft en neem vandaag nog contact met ons op voor uw schoonmaak Delft of bel direct.

Wij werken onder andere voor:

Bidfood
KH Engineering
Flex Design
Ampelmann
Van Hamburg Cleaning
Tango
LUKoil
Waterweg Wonen

Kwaliteit staat voorop

Fris & Rein Schoonmaakdiensten is partner van Schoonster. Door deze samenwerking kunnen we schoonmaakoplossingen aanbieden door heel Nederland. Meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving, een visie die Fris & Rein Schoonmaakdiensten onderstreept. Voor bedrijven in Rotterdam Botlek, Vaardingen, Schiedam, Delfland en omstreken bieden wij een uniek schoonmaakconcept. Al sinds 1986 leveren wij de hoogst mogelijke kwaliteit en service voor onze opdrachtgevers.

We maken niet alleen schoon in Delft maar ook in de rest van de regio. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn met gevelreiniging Pijnacker.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121