SchoonGroep Nederland in top 10

Als zelfstandig schoonmaakbedrijf werkt Fris & Rein Schoonmaakdiensten al jaren samen met negentien andere lokale en regionale schoonmaakbedrijven onder de naam SchoonGroep Nederland. Dit unieke samenwerkingsverband is in 2012 weer een plaats gestegen in de top 10 van grootste schoonmaakbedrijven van Nederland! SchoonGroep heeft tevens zijn omzet in 2013 zien stijgen met 6,3 miljoen euro. En daar zijn we natuurlijk heel trots op!

Schoongroep Nederland is destijds opgericht door vier middelgrote regionale schoonmaakbedrijven met als gezamenlijke visie: verbind de voordelen van een regionaal schoonmaakbedrijf aan de voordelen van een landelijke speler. Oftewel: grote regionale bekendheid gekoppeld aan gegarandeerde continuïteit en goede bereikbaarheid met een landelijke dekking. Het concept sloeg snel aan. Inmiddels heeft Schoongroep Nederland met zo’n twintig middelgrote deelnemers, waaronder Fris & Rein Schoonmaakdiensten, een landelijke dekking behaald. Ook nieuwe opdrachtgevers hebben dit grote voordeel ontdekt, want 2013 laat dus een aanzienlijke omzetstijging zien.

Door de regionale aanwezigheid kunnen medewerkers ingezet worden, die passen bij het lokale karakter van een opdrachtgever. Dat leidt veelal tot een langdurige en vooral ook prettige samenwerking. SchoonGroep Nederland wordt unaniem als de betere partij beschouwd, in vergelijk met andere landelijke grote schoonmaakbedrijven. En niet onbelangrijk de vooruitzichten voor 2014 zijn uitermate positief! En SchoonGroep Nederland staat niet voor niets in de Schoonmaakbranche 2012 Top 10!” (bron: Service Management maart 2014)

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121