Mazars onder de indruk van de landelijke dekking van Fris & Rein

Mazars is gevestigd door heel Nederland. Een schoonmaakdienstverlener met een landelijke dekking is daarom een must. Daarnaast hecht Mazars ook waarde aan een betrouwbare partner, waarmee een duidelijke en goede manier van communiceren mogelijk is. Per 1 februari zal Fris & Rein de kantoren van Mazars onder handen nemen.

Mede door de landelijke dekking van Fris & Rein en de vooruitstrevende manier van schoonmaken, vindt Mazars een match met Fris & Rein. De innovatieve Smart Cleaning methode viel in de smaak. Deze methodiek zorgt niet alleen voor een hygiënischer eindresultaat maar ook voor betere werkomstandigheden voor de schoonmaker. Een organisatie die goed is voor haar personeel en waarmee op een prettige manier zaken gedaan kan worden, is voor Mazars erg belangrijk.

Mazars is een internationale geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Als organisatie nemen zij verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector. Ze willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld.

 

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121