Gezondheidscentrum Merenwijk kiest voor Smart Cleaning aanpak Fris & Rein

Per november start Fris & Rein Den Haag bij Gezondheidscentrum Merenwijk in Leiden. Een mooie samenwerking die tot stand is gekomen via bemiddeling van Schoonsterklant ‘Voortpraktijken’.

Vanaf november zal Fris & Rein de hygiënische verantwoordelijkheid op zich nemen. Dagelijks wordt in de avonduren schoongemaakt middels de Smart Cleaning aanpak. Mede door deze vooruitstrevende manier van schoonmaken en door een duidelijke en heldere manier van communiceren van Fris & Rein, vertrouwt Gezondheidscentrum Merenwijk het hygiënische belang toe aan Fris & Rein.

Gezondheidscentrum Merenwijk is een samenwerkingsverband van huisartsen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werk en thuiszorg. Daarnaast zijn in het gezondheidscentrum een diëtist, logopedisten, psychologen, verloskundigen en een priklocatie van SCAL Medische Diagnostiek gehuisvest.

Gezondheidscentrum Merenwijk is in 1978 opgericht in de destijds in aanbouw zijnde Merenwijk. Op initiatief van een bewonersgroep en in nauwe samenwerking met de gemeente Leiden, kunnen er nu allerlei vormen van zorg geboden worden onder één dak. In nauwe onderlinge samenwerking en dicht bij de woonomgeving van hun cliënten.

Gezondheidscentrum Merenwijk en Fris & Rein, twee verschillende organisaties die elkaar vinden in hun professionele manier van werken en het leveren van maatwerk.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121