Fris & Rein biedt nieuwe concept CWS ‘Design your senses’ aan

Wij zijn er trots op dat wij het nieuwe concept van CWS ‘Design your senses’ aan onze klanten kunnen aanbieden. Bij dit concept staat beleving centraal en worden de zintuigen positief geprikkeld. Dit gebeurt met behulp van kleuren, geuren, beelden (in fotomateriaal, afbeeldingen en licht) en door gebruik van geluid. Deze positieve prikkelingen zorgen voor een prettige omgeving en dragen bij aan meer gemotiveerde en vitale medewerkers, cliënten, gasten of bezoekers.

Frisse look voor uw toiletinrichting

Uw sanitaire ruimte kan ook een nieuwe frisse look krijgen. CWS maakt een creatief concept op maat waarbij de optimale totaalbeleving het uitgangspunt is. Met behulp van de uitgebreide database met foto’s en uw eigen input kan per project de gewenste sfeer worden gecreëerd. Er wordt 5 jaar garantie gegeven op kleurechtheid, hechting, maatvastheid en slijtage. De print wordt in de kern van de folie gedrukt en is voorzien van een kras- en vuilbestendig laminaat. Het folie is waterbestendig en uitermate geschikt voor natte en openbare ruimtes. Hierdoor is het ook hygiënischer, er is geen sprake meer van voegen waar vloeistoffen in kunnen trekken.

Geen ingrijpende verbouwing noodzakelijk

Groot bijkomend voordeel van dit concept is dat er geen grote verbouwing nodig is. Er hoeft bijvoorbeeld niet te worden gesloopt, geen hak- en breekwerk en geen stof dat vrijkomt. De bestaande wandstructuur blijft intact. Omdat er geen grote bouwkundige aanpassingen nodig zijn, valt de eenmalige investering ook lager uit. De kosten voor Design Your Senses zijn in vergelijking met een volledige renovatie van oude wanden, deuren etc. gemiddeld 50% lager.

Is uw sanitaire ruimte ook toe aan een opknapbeurt? Gaat u renoveren? Of betrekt u binnenkort nieuwbouw waarbij de toiletinrichting nog moet worden gerealiseerd? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

CWS design your senses

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121