Fris & koel de zomer in!

Naast reguliere en periodieke schoonmaak levert Fris & Rein Schoonmaakdiensten een reeks aan specialistische diensten. Extra schoonmaakdiensten waar u gebruik van kunt maken als aanvulling op het reguliere onderhoud of die u eenmalig kunt laten uitvoeren. Nu de zon weer gaat schijnen zijn zonweringen voor binnen, zoals luxaflex onmisbaar. Vet, vuil en stof zorgen ervoor dat het niet prettig is om er tegenaan te kijken. En zelf doen is een vervelende en tijdrovende klus. Gelukkig is er Fris & Rein om de raambekleding weer als nieuw te krijgen.

Wij kunnen de zonweringen voor u los halen, wassen en reinigen en weer terugplaatsen. Bij grote oppervlaktes kunnen we een mobiele unit inzetten, waardoor het mogelijk is de reiniging ter plekke uit te voeren. Ook de buitenzonwering kan door Fris & Rein Schoonmaakdiensten gereinigd worden. Met behulp van een hoogwerker of schaarlift worden uw vuile zonweringen diep gereinigd en vervolgens opnieuw geïmpregneerd met een preventieve beschermlaag, waardoor uw zonweringen ook nog eens langer mooi blijven.

Bent u geïnteresseerd in onze extra diensten? Dan is het nu de hoogste tijd voor extra fris en rein. Neem contact op met uw accountmanager voor vrijblijvende informatie.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121