Een specialistische aanpak en ruime ervaring van Fris & Rein zorgt voor twee nieuwe klanten

Bij Tandartspraktijk Strevelsweg en Imparo staat hygiëne hoog in het vaandel. Een ervaren schoonmaakdienstverlener, die gespecialiseerd is in het uitvoeren van schoonmaakonderhoud in tandartspraktijken, is van groot belang. Daarom kiezen zowel Tandartspraktijk Strevelsweg als Imparo voor Fris & Rein.

Per direct start Fris & Rein met het schoonmaakonderhoud bij beide praktijken. De ruime ervaring van Fris & Rein zorgt ervoor dat praktijken als Tandartspraktijk Strevelsweg en Imparo een schone en gedesinfecteerde omgeving zijn, waar medewerkers zorgeloos kunnen werken en bezoekers en patiënten professioneel behandeld worden.

Tandartspraktijk Strevelsweg bestaat sinds september 1994 en is een hoogwaardige moderne tandartspraktijk. De praktijk is gevestigd in de omgeving Rotterdam-Zuid met verschillende specialismen onder één dak.

In de nieuwe praktijk van Imparo werkt een team van gespecialiseerde parodontologen en implantologen, mondhygiënisten en assistenten. Daarnaast biedt de praktijk ook restauratieve en esthetische tandheelkundige behandelingen aan.

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 88
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121