Schoonmaak publieke ruimte - Fris & Rein

Schoonmaak publieke ruimte

Een frisse publieke ruimte zorgt voor een uitstekende eerste indruk bij uw klanten, bezoekers en medewerkers. Fris & Rein/Service Plus is de specialist in het schoonmaken van uw publieke ruimte. Wij zorgen ervoor dat uw trappenhuizen, liften, roltrappen, beglazing, sanitair en vloeren perfect schoongemaakt worden en schoon blijven.

Welke publieke ruimte wilt u laten schoonmaken?

Winkelcentrum
Als beheerder van een winkelcentrum weet u dat de beleving van uw bezoekers in grote mate afhankelijk is van de schone omgeving. Wij reinigen de publieke ruimtes buiten de winkels, zoals de (rol)trappen, gangpaden, de (glazen) liften en de toiletten. Met onze  roltrapreinigingsmachine worden zowel de horizontale als de verticale trapdelen perfect gereinigd.  U kunt ons ook inschakelen voor het schoonhouden van uw eventuele parkeergarage, ongediertebestrijding of het uitvoeren van glasbewassing. Ook het inzetten van een huismeester behoort tot de mogelijkheden. Hij of zij controleert de publieke ruimte op vuilverstoringen en een juist werkende verlichting, voert kleine reparatiewerkzaamheden uit en houdt toezicht op de veiligheid in uw winkelcentrum. Meer weten over de rol van de huismeester? Lees dan verder over onze facilitaire dienstverlening.

Culturele instelling
Fris & Rein is een graag geziene gast in uw museum of theater. Onze dienstverlening stemmen wij af op de programmering van uw zalen of uw openingstijden en is op alle dagen van de week mogelijk. Vanzelfsprekend houden wij bij het schoonmaken rekening met het specifieke karakter en de collecties van uw culturele instelling.

Parkeergarage
Uit onderzoek blijkt dat mensen zich veiliger voelen in een schone parkeergarage. Maar in een parkeergarage hoopt vuil zich snel op. Auto’s nemen veel vuil mee naar binnen en laten olievlekken achter. Wij beschikken over de juiste materialen om uw garage er weer representatief uit te laten zien. De meest voorkomende werkzaamheden die wij in parkeergarages uitvoeren zijn: reinigen van de vloeren, afnemen van leidingen, afspuiten van toe- en afritten, verlichtingsarmaturen schoonmaken en verwijderen van graffiti.

Totaaloplossing
Fris & Rein levert op verzoek graag een totaaloplossing voor de schoonmaak van uw publieke ruimte. Naast de algemene schoonmaakwerkzaamheden in publieke ruimtes, verzorgen wij bijvoorbeeld ook handyman werkzaamheden. Denkt u hierbij aan kleine reparatiewerkzaamheden of huishoudelijke diensten. Ook leveren wij diverse specialistische diensten waar wij u graag meer over vertellen.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top