Zorgcentra, medische centra en sportcentra schoonmaken - Fris & Rein

Zorgcentra, medische centra en sportcentra schoonmaken

Heeft u een medische praktijk en wilt u uw behandelruimtes laten reinigen en desinfecteren? Schoonmaakbedrijf Fris & Rein maakt al jaren bedrijfspanden met een medische achtergrond schoon, zoals bijvoorbeeld de praktijkruimtes van orthodontisten, tandartsen en huisartsen. Ook zorgcentra en medische centra behoren tot onze klantenkring. De strikte hygiëne-eisen zijn ons bekend en ons schoonmaakpersoneel wordt hier speciaal op geselecteerd en getraind. Voor de schoonmaak van uw medische praktijk gebruiken wij desgewenst producten met een desinfecterende werking die geschikt zijn voor de schoonmaak van uw medische omgeving.

Schoonmaakprogramma op maat

Vooraf maken wij duidelijke afspraken met u in het werkprogramma. Hierin spreekt u met ons af hoe en welke onderdelen en apparatuur wij schoonmaken en welke niet. Uw medische instrumenten en apparatuur maken wij bijvoorbeeld niet schoon. Vooral bij deze specialistische reiniging speelt de voorbereiding een belangrijke rol.

Schoonmaken sportcentra

Uw leden of recreanten wilt u natuurlijk een schone omgeving bieden om in te sporten. Het dagelijks reinigen van sportruimtes die intensief gebruikt worden is van groot belang. Fris & Rein kunt u bijvoorbeeld inschakelen voor het:

  • Reinigen van kleedkamers
  • Schoonmaken van sanitair en doucheruimtes
  • Vegen en nat reinigen van vloeren
  • Reinigen van (fitness)apparatuur of sporttoestellen.
Scroll To Top