Kantoren - Fris & Rein

Kantoren schoonmaken

Een schoon en fris kantoorpand draagt bij aan een professionele en representatieve uitstraling van uw onderneming. En een schone werkomgeving leidt tot een hogere productiviteit en een prettige werksfeer. Onderzoek heeft dit aangetoond en door kantoren schoonmaken ervaart Fris & Rein dit dagelijks in de praktijk.

Resultaatgericht schoonmaakprogramma

Voordat wij in uw kantoor aan de slag gaan, lopen wij met u door de ruimtes die wij gaan schoonmaken. In ons schoonmaakadvies bewijzen we onze professionaliteit en vervolgens bespreken wij met u de details van onze inventarisatie. Aan de hand hiervan wordt uw schoonmaakprogramma samengesteld. Hierin staat tot in detail omschreven wat we precies schoonmaken, op welk moment van de dag en hoe vaak. U bent bij Fris & Rein verzekerd van een resultaatgerichte uitvoering van het schoonmaakwerk omdat wij vooraf de reinheidsnormen met u bespreken en vastleggen.

Innovatieve werkwijze

Fris & Rein maakt gebruik van de nieuwste technologieën om het schoonmaakproces zo efficiënt mogelijk te organiseren. U heeft via ons digitale klant informatiesysteem (Mijn Fris & Rein) 24/7 inzicht in uw contract, facturen, bezoekrapporten, DKS controleformulieren, gegevens van de medewerkers die bij u op locatie het schoonmaakonderhoud verzorgen, planningen en bijvoorbeeld werkprogramma’s. Met “Mijn Fris & Rein” bieden wij u transparantie in al uw zaken met betrekking tot het schoonmaakonderhoud van uw locatie(s). Daarnaast kunnen de rayonmanagers via de tablet direct online uw schoonmaakartikelen (bij)bestellen en hebben zij inzicht in schoongemaakte ruimten en gewerkte uren. Zo kunnen zij snel schakelen bij defecten, calamiteiten en wensen.

Bekijk onze bedrijfsfilm over de schoonmaak van kantoren

Uw partner in schoonmaak

Met onze betrouwbare en frisse aanpak zijn wij uw partner in schoonmaak, zowel dagelijks als periodiek. U heeft steeds dezelfde schoonmakers over de vloer die exact op de hoogte zijn van uw schoonmaakwensen. En met uw vaste aanspreekpunt stemt u zaken af en neemt u snel contact op bij vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top