Facilitaire dienstverlening - Fris & Rein

Facilitaire dienstverlening

Fris & Rein biedt u diverse facilitaire diensten op maat die wij aanbieden vanuit de organisatie Facilities & Results. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een huismeester of het inhuren van receptiediensten. Ook kunt u uw facility management aan ons uitbesteden. Bij alle facilitaire dienstverlening staat Fris & Rein garant voor continuïteit en kwaliteit.

Huismeesterdiensten

Een huismeester of handyman is een alleskunner en ondersteunt u bij talloze taken om uw pand representatief en veilig te houden. Naast het houden van toezicht bij werkzaamheden die door leveranciers verricht moeten worden, heeft de huismeester een controlerende en adviserende rol. Waar kunt u de huismeester of handyman voor inzetten?

Huishoudelijke diensten
Werkzaamheden die de huismeester kan uitvoeren zijn bijvoorbeeld kleine (interne) verhuizingen, magazijnen opruimen, zalen klaarzetten, planten water geven en schoonmaakwerkzaamheden.

Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden
De huismeester voert kleine reparaties uit in algemene ruimtes, geeft grotere reparaties door aan de vastgoedeigenaar/beheerder, controleert of laat de technische installaties controleren, verhelpt storingen of meldt deze bij de juiste instanties en voert onderhoudswerkzaamheden uit.

Lichtbeheer
Uw huismeester controleert de verlichting tijdens de zogenaamde lampenronde. Ontdekt de huismeester een kapotte lamp? Dan wordt deze direct vervangen.

Sociale functie
Naast de traditionele technische taken treedt de huismeester op als gastheer in uw complex. Hij signaleert, informeert, bemiddelt en houdt toezicht op de veiligheid van bewoners, bezoekers en leveranciers. Afhankelijk van uw wensen, stellen wij de taken van de huismeester vast.

Meer facilitaire diensten

Steeds meer bedrijven zien de toegevoegde waarde van het uitbesteden van facilitaire diensten. Uiteraard met één aanspreekpunt en desgewenst één contract voor de meest voorkomende facilitaire activiteiten. Naast huismeesterdiensten bieden wij u tevens facilitaire diensten op het gebied van:

Alles onder één dak

Als full service schoonmaakbedrijf bieden wij u naast facilitaire dienstverlening meer! U kunt bij Fris & Rein namelijk ook terecht voor het schoonmaken van uw bedrijfspand of appartementencomplex, glasbewassing, diverse specialistische reinigingen en schoonmaakproducten. Bij Fris & Rein weet u dat elke schoonmaakopdracht met glans wordt opgeleverd.

Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan

Scroll To Top