Referenties - Fris & Rein

Bekijk hier onze referenties

Onze tevreden klanten delen hun ervaringen met Fris & Rein graag met u.

Referenties van kantoren

Thio Pharma
Referenties-ThioPharma
Thio Pharma is een cluster van samenwerkende apotheken en heeft al haar schoonmaakwerk: van het hoofdkantoor, een groot aantal apotheken en medisch centrum in Schiedam, Vlaardingen, Maassland en Maassluis uitbesteed aan Fris & Rein.
D heer P. Zondag, Manager Facilitair: ”De schoonmaak dienstverlening is voor ons in de gezondheidszorg van cruciaal belang. Wij zijn dan ook blij in Fris & Rein een betrouwbare, flexibele partner te hebben gevonden die op onze speciale wensen snel en efficiënt kan inspelen tegen marktconforme voorwaarden.”

Rabobank Rotterdam
Referenties-Rabobank
Rabobank heeft al haar schoonmaakwerkzaamheden: van het hoofdkantoor, de servicekantoren en de onbemande pinautomaten van de locaties in uitbesteed aan Fris & Rein.
Mevrouw W. Weijer, Manager Facilitaire Services: ”Fris & Rein is een enthousiast en ondernemend schoonmaakbedrijf. De schoonmaakdienstverlening valt of staat bij een juiste en tijdige communicatie. We ervaren dat er binnen Fris & Rein snel geschakeld wordt en de onderlinge communicatie verloopt goed. Daarnaast worden de gemaakte afspraken altijd vastgelegd waardoor beide partijen weten wat de verwachtingen zijn.”

Hoogendijk Import Export B.V
Hoogendijk
Hoogendijk Import Export B.V. Vlaardingen. Wat ooit in 1745 begon is tot op de dag van vandaag een jonge bruisende onderneming, een begrip in de wereld van vis.
Diana van der Voort, Hoogendijk Import Export B.V.: ”Ons bedrijf importeert en exporteert diepvries vis en visproducten uit alle continenten en levert voornamelijk aan groothandel en industrie in bijna alle landen van Europa. Fris & Rein doet nu al 4 jaar het schoonmaakonderhoud van ons pand en we zijn daar erg tevreden over. Ons pand is mede dankzij Fris & Rein een fris en mooi visitekaartje voor ons bedrijf.”

Hatenboer-Water
Hatenboer-Water
Hatenboer-Water kent een lange historie op watergebied. Sinds 1906, en nog altijd, levert zij drinkwater voor schepen en industrie. Ruim 100 jaar later is de organisatie uitgegroeid tot een internationaal opererende full-service speler in de markt voor waterbehandeling. Niet alleen het ontwerp en de productie van waterbehandelingssystemen, maar ook de installatie, de inbedrijfstelling en het regelmatige onderhoud daarvan verzorgt Hatenboer-Water.
Fris & Rein verzorgt vanaf 2014 het schoonmaakonderhoud & de glasbewassing bij Hatenboer-Water. Mevrouw S. van Polen: “Fris & Rein heeft de schoonmaakmedewerkster overgenomen van het vorige schoonmaakbedrijf en haar begeleid en gewaardeerd waardoor zij weer met plezier haar werkzaamheden uitvoert. Wij zijn zeer tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden die dagelijks worden uitgevoerd.”

Imbema Cleton B.V.
Imbema Cleton
Karin Knijnenburg, Imbema Cleton B.V. Vlaardingen: “Sinds wij in 2012 ons nieuwe pand in gebruik hebben genomen maken wij gebruik van de schoonmaakdiensten van Fris & Rein. Van de keuken tot kantoren en van de spreekkamers tot kleedruimte alles krijg de verzorging die het nodig heeft. Zo ook alle ramen binnen en buiten. En als er eens wat extra’s gedaan moet worden is dit makkelijk geregeld. Nog steeds ziet alles er zo goed als nieuw uit binnen ons bedrijf. Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Fris & Rein.”

Referenties van VVE’s en Woningcorporaties

VvE appartementencomplex “Stadpoort”
Referenties-VvE-Stadpoort-Rotterdam
Het appartementencomplex ligt aan de Pompenburg in Rotterdam-Centrum en bestaat uit twee woontorens van 9 woonetages die samen gebruikmaken van de onderliggende parkeergarage. De schoonmaak-, containerservice en glazenwasserwerkzaamheden van de openbare ruimtes zijn uitbesteed aan Fris & Rein.
Een Lid van de Technische Commissie: “Fris & Rein verzorgt sinds 2008 de schoonmaakwerkzaamheden van ons gebouw. Naast het schoonmaken van de entrees, keldergangen, trappenhuizen en parkeergarage conform het werkprogramma worden ook de containers buiten en na het legen weer binnen gezet. Tijdens de vakantie van de medewerkers wordt er een waardige vervanger ingezet en ook het communiceren met de schoonmaker verloopt prettig en correct.”

VvE Totaal Beheer
Referenties-VvE-Totaalbeheer
VvE Totaal Beheer verzorgt het financiële, technische en administratieve beheer van een groot aantal VvE’s in de regio. Fris & Rein maakt de openbare ruimtes van de appartementencomplexen schoon volgens de vooraf afgesproken schoonmaak werkprogramma’s.
Mevrouw De Graaf van VvE Totaal Beheer B.V.: “Er zijn maar weinig schoonmaakbedrijven die echt doen wat ze beloven. Fris & Rein maakt dit waar. Tevens heeft Fris & Rein een open en duidelijke communicatie met haar klanten en medewerkers, wat resulteert in een goede relatie.”

Woonplus Schiedam
Referenties-Woonplus-Schiedam
Woonplus is een grote woningcorporatie in Schiedam met ongeveer 12.000 huurwoningen. De woningen liggen in vrijwel alle wijken van Schiedam. Fris & Rein verzorgt de schoonmaakwerkzaamheden van complexen en portieken in de wijk Schiedam Nieuwland.
Coördinator Woonplus Schiedam: “Woonplus hecht veel waarde aan een schone woonomgeving. Fris & Rein zorgt ervoor dat onze complexen in Nieuwland er netjes bij liggen. Door de korte lijnen met Fris & Rein is de communicatie uitstekend. Bewoners en wijzelf zijn erg tevreden over de schoonmaak.”

Referenties voor specialistische reiniging

VvE Hellendoornstraat Schiedam
Referenties-VvE-Hellendoornstraat-Schiedam
De VvE Hellendoornstraat 1-99 in Schiedam laat naast het wekelijks schoonmaken van haar openbare ruimtes ook jaarlijks de witte trespa beplating volledig reinigen. Deze trespabeplating die karakteristiek is voor het complex, wordt met een speciale trespareiniger ontdaan van algen en andere aanslag.
De heer P. Aubel, voorzitter van de VvE Hellendoornstraat: “Wij maken al vele jaren tot grote tevredenheid gebruik van de diensten van Fris & Rein. In goed overleg is er een strak schoonmaakschema opgesteld zodat iedereen precies weet welke werkzaamheden op welk tijdstip worden uitgevoerd. Indien gewenst, wordt het schema in goed overleg tussentijds aangepast aan de wensen van de bewoners. Gaat er eens een keer iets mis, dan wordt snel een adequate oplossing geboden.”

Scroll To Top