Over

GROOTS IN SCHOONMAAK

Fris & Rein biedt naast het reguliere schoonmaakonderhoud ook een aantal specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Bent u op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner met jarenlange ervaring en een frisse blik op duurzaamheid? Bij Fris & Rein werken we met een hands-on benadering. Alle aanvragen worden direct opgepakt en ingepland. Uw vaste contactpersoon komt langs bij u op locatie voor een persoonlijke kennismaking, bezichtiging en inventarisatie. Voor goed schoonmaken is goede communicatie met u als klant essentieel.

schoonmaak

HANDEN UIT DE MOUWEN

Bij de bezichtiging en observatie van de ruimtes en locatie worden ook de wensen uitgebreid doorgenomen en genoteerd. Ter plekke kan uw contactpersoon u voorzien van een eerste advies. Wanneer alles in kaart is gebracht, creëert Fris & Rein een op maat gemaakt voorstel en schoonmaakplan. U profiteert van de jarenlange kennis en ervaring van een professioneel full-service schoonmaakbedrijf. Na een akkoord op het voorstel wordt een startdatum afgesproken. U wordt voorgesteld aan het vaste schoonmaakteam en de inwerkperiode kan starten. Conform de afspraken tussen u en Fris & Rein is een geïntegreerd implementatieplan geschreven die is vertaald uit alle wensen en eisen.

schoonmaak

KRITISCH OP SCHOON

Net als het vaste team, worden ook vaste vervangers ingewerkt waardoor in het geval van onmacht voldoende ondersteuning aanwezig is. We verzorgen schoonmaakdiensten vanaf één persoon en kunnen u voorzien van vakkundige teams voor de grotere klussen. Fris & Rein kan daardoor ook flexibel op- en afschalen met medewerkers. Kortom, we zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud. Bij de nazorg kunt u kwaliteitsronden verwachten met een grondig bezoekrapport. In overleg plannen we bij u periodiek een evaluatie in, om de voortgang te bespreken. Zo bent u altijd bij en weet u wat er speelt op de vloer.

schoonmaak

LANDELIJKE SAMENWERKING DOOR SCHOONSTER PARTNER

Fris & Rein is partner (aandeelhouder) van Schoonster. Zo kunnen we maatwerk bieden door heel Nederland vanuit een landelijke organisatie. Schoonster wil meer aandacht voor een schonere en betere leefomgeving. Fris & Rein onderstreept deze gedachte. Samen bieden we een uniek schoonmaakconcept. Lees meer over de oplossingen.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.”

Jacco van der Knaap

Ondernemend specialist in schoonmaak

FRIS & REIN
SCHIEDAM

(Hoofdkantoor)

Jan van Galenstraat 72
3115 JG Schiedam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
ROTTERDAM

Admiraliteitskade 85
3063 EG Rotterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (010) 474 62 42

FRIS & REIN
DEN HAAG

Regulusweg 5
2516 AC Den Haag
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (070) 205 1121

FRIS & REIN
AMSTERDAM

Weerdestein 97
1083 GA Amsterdam
E-mail: info@frisenrein.nl
Tel: (020) 303 0665